Selectie en implementatie van
projectmanagement software

Meer grip met projectmanagementsoftware

Als ondernemer van een dienstverlenende organisatie heeft u te maken met projecten, budgetten, urenregistratie, CRM-gegevens en facturatie. Door de vele verschillende pakketten mist u meer dan eens het overzicht. Hoe krijgt u dit allemaal overzichtelijk bij elkaar zonder allerlei verschillende pakketten op elkaar aan te sluiten? Onze IT Consultants maken het heel simpel voor u: met projectmanagementsoftware. Hiermee bundelen wij uw sales, urenregistratie, projectmanagement en facturatie in één. Heel eenvoudig te gebruiken, efficiënt en vaak ook kostenbeparend.

Projectmanagement software bij reclamebureau 10uur

Wat onze cliënten zeggen

"Dankzij goede projectmanagementsoftware hebben we meer inzicht en bovenal controle over lopende projecten. Ik heb lang getwijfeld over deze stap omdat het best prijzig is. Maar achteraf baal ik dat we het niet eerder hebben aangeschaft. In het verleden zijn er veel uren weggelopen waar geen factuur tegenover stond. Door het makkelijk schakelen met de IT Consultants van Moore DRV stond het systeem binnen een dag en konden we het gelijk gebruiken. Het helpt dat ze technisch onderlegd zijn én kennis hebben van accountancy. Zo konden ze ons echt heel goed adviseren in hoe we het systeem het beste konden inrichten, zodat het optimaal voor ons werkt. En dat is gelukt!"

Niels Damen - Operationeel directeur reclamebureau 10uur

Wat kan projectmanagementsoftware u bieden?

Met projectmanagement software heeft u altijd inzicht in uw projecten, uren per project en per medewerker en de te factureren uren en producten. Hiermee brengt u uw CRM-systeem, salestraject van offerte tot project, urenregistratie, projectbewaking, capaciteitsplanning, inkoop en facturatie samen in één efficiënte flow en op één plek. Ook kunnen wij dit alles naadloos voor u aansluiten op uw financiële administratie. Zo hoeft u nooit meer te zoeken, maar heeft u te allen tijde inzicht in uw organisatie.

Voordelen van projectmanagementsoftware

 • Succesvoller werken door efficiënte flows.
 • Tijdsbesparing op uw processen.
 • Gebruiksvriendelijk en de juiste inzichten per project bij de hand.
 • Minder budgetoverschrijding door sneller en beter inzicht

Voor wie is projectmanagement software interessant?

Projectmanagementsoftware is uitermate geschikt voor dienstverlenende bedrijven zoals: administratiekantoren, consultancy bureaus, marketing- en communicatie bureaus, architecten en zakelijke dienstverlening.

 

Wilt u goed van start met projectmanagement software?

Wij helpen u graag bij:

 • Het selecteren van het softwarepakket dat bij uw bedrijf en systemen past.
 • Implementatie van de software in uw bedrijf.
 • Koppeling met andere software zoals uw financiële administratie.Training en uitleg.
 • Onboarding van uw medewerkers.

Ondersteuning bij specifieke oplossingen

Exact Online Projectmanagement gebruiken

Als uw bedrijf groeit, meer medewerkers en meer projecten heeft, dan is Exact Online Projectmanagement de software voor goede projectbewaking. Wij helpen u met de inrichting.

Simplicate projectmanagement gebruiken

De gebruiksvriendelijke software Simplicate brengt onder andere CRM, projectmanagement en facturatie bij elkaar. Lees wat Simplicate uw organisatie kan opleveren.

Meer informatie over projectmanagement software?

Wilt u meer weten over projectmanagement software en/of wilt u ondersteuning bij de selectie of  implementatie hiervan? Laat hier uw contactgegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Jolijn Reinhoudt

IT Consultant

Contactformulier

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *