Selectie en implementatie van
projectmanagement software

Wat kan projectmanagement software u bieden?

Met projectmanagement software heeft u altijd inzicht in uw projecten, uren per project en per medewerker en de te factureren uren en producten. Hiermee brengt u uw CRM-systeem, salestraject van offerte tot project, urenregistratie, projectbewaking, capaciteitsplanning, inkoop en facturatie samen in één efficiënte flow en op één plek. Ook kunnen wij dit alles naadloos voor u aansluiten op uw financiële administratie. Zo hoeft u nooit meer te zoeken, maar heeft u altijd inzicht in uw organisatie.

Projectmanagement software bij reclamebureau 10uur

Waarom projectmanagement software laten implementeren

"Dankzij goede projectmanagement software hebben we meer inzicht en bovenal controle over lopende projecten. Ik heb lang getwijfeld over deze stap omdat het best prijzig is. Maar achteraf baal ik dat we het niet eerder hebben aangeschaft. In het verleden zijn er veel uren weggelopen waar geen factuur tegenover stond. Door het makkelijk schakelen met de IT Consultants van Moore DRV stond het systeem binnen een dag en konden we het gelijk gebruiken. Het helpt dat ze technisch onderlegd zijn én kennis hebben van accountancy. Zo konden ze ons echt heel goed adviseren in hoe we het systeem het beste konden inrichten, zodat het optimaal voor ons werkt. En dat is gelukt!"

Niels Damen - Operationeel directeur reclamebureau 10uur

Meer grip met een projectmanagement tool

Als ondernemer van een dienstverlenende organisatie heeft u te maken met projecten, budgetten, urenregistratie, CRM-gegevens en facturatie. Door de vele verschillende pakketten mist u meer dan eens het overzicht. Hoe krijgt u dit allemaal overzichtelijk bij elkaar zonder allerlei verschillende software pakketten op elkaar aan te sluiten? Onze IT Consultants maken het heel simpel voor u: met projectmanagement software. Hiermee bundelen wij uw sales, urenregistratie, projectmanagement en facturatie in één. Heel eenvoudig te gebruiken, efficiënt en vaak ook kostenbesparend.

Voordelen van projectmanagement software

 • Succesvoller werken door efficiënte workflows.
 • Tijdsbesparing op uw processen.
 • Gebruiksvriendelijk en de juiste inzichten per project bij de hand.
 • Minder budgetoverschrijding door sneller en beter inzicht

Is projectmanagement software ook voor u interessant?

Een projectmanagement tool is uitermate geschikt voor dienstverlenende bedrijven zoals: administratiekantoren, consultancy bureaus, marketing- en communicatie bureaus, architecten en zakelijke dienstverlening.

 

Kiest u voor projectmanagement software implementatie door Moore DRV?

Wij helpen u graag bij:

 • Het selecteren van het softwarepakket dat bij uw bedrijf en systemen past.
 • Implementatie van de software in uw bedrijf.
 • Koppeling met andere software zoals uw financiële administratie.
 • Training en uitleg.
 • Onboarding van uw medewerkers.

Ondersteuning bij specifieke oplossingen

Exact Online Projectmanagement gebruiken

Als uw bedrijf groeit, meer medewerkers en meer projecten heeft, dan is Exact Online Projectmanagement de software voor goede projectbewaking. Wij helpen u met de inrichting.

Simplicate projectmanagement gebruiken

De gebruiksvriendelijke software Simplicate brengt onder andere CRM, projectmanagement en facturatie bij elkaar. Lees wat Simplicate uw organisatie kan opleveren.

Meer informatie over projectmanagement software?

Wilt u meer weten over projectmanagement tools en/of wilt u ondersteuning bij de selectie of  implementatie hiervan? Laat hier uw contactgegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Jolijn Reinhoudt

IT Consultant

Contactformulier

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *