Gespecialiseerde adviesdiensten

Alle kennis onder één dak

Als ondernemer in de echte economie wilt u graag een accountant die u in alle financiële zaken kan ontzorgen. Onze basis is het samenstellen en controleren van jaarrekeningen, het verzorgen van (salaris)administraties en fiscale aangiften en het geven van financiële inzichten. Maar daarnaast bieden we u expertise aan die u op een bepaald moment of in een specifieke situatie verder helpt. Een aantal van deze gespecialiseerde diensten zijn ondergebracht in aparte bv’s: Crossminds (voorheen DRV Corporate Finance & DRV Performance Improvers) en Zantboer & Partners.

Hier staan wij voor

method image

Kwalititeit & betrouwbaarheid

method image

Prettig contact

method image

Brede dienstverlening

method image

Lokale betrokkenheid

Crossminds

Ondernemen is kansen pakken en uitdagingen aangaan. Het beste uit uw bedrijf halen. Crossminds helpt u daarbij als specialist in strategievorming, implementatie en fusie & overnames. Wij geven richting en helpen bij strategische keuzes en keuzes bij aan- en verkooptrajecten. Iedere dag maken wij organisaties mooier, beter en vooral: waardevoller. Uw bedrijf en strategische doelen staan centraal. Zo bereiken we samen het beste resultaat. Concreet kunnen we u helpen met onderstaande dienstverlening.

  • Strategie & implementaties
  • Fusies & overnames
  • Marketing & executie
  • Interim Management

Logo Crossminds

Zantboer & Partners

Zantboer & Partners B.V. biedt vermogende dga’s en particulieren een breed pakket aan diensten op fiscaal en financieel gebied. Onze visie is duidelijk: cliënten voorzien van hoogwaardig fiscaal advies en met grote betrokkenheid hen ontzorgen door desgewenst alle fiscale en administratieve zaken uit handen te nemen. We werken vanuit Rotterdam en Breda/Oosterhout voor cliënten in heel Nederland en daarbuiten. Concreet helpen we u met:

  • Belastingadvies
  • Estate en vermogensplanning
  • Advies voor familiebedrijven
  • Conflictoplossing in financiële zaken

Moore DRV

Als breed georiënteerd accountantskantoor ontzorgen wij u ook geheel bij het ondernemen over de landsgrenzen heen. Daarvoor hebben we veel kennis in huis, of maken we indien nodig gebruik van kennis van experts uit andere landen. We zijn namelijk aangesloten bij een internationaal netwerk van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren: Moore Global Network Limited. Wereldwijd is Moore in ruim 112 landen actief. De 266 aangesloten organisaties hebben gezamenlijk meer dan 609 kantoren. Samen met collega-kantoor Moore MTH vormt Moore DRV Moore Netherlands en bieden we ondersteuning aan buitenlandse ondernemers met activiteiten in Nederland onder de naam Moore DRV.

Door de samenwerking met kantoren uit het Moore netwerk op lokaal niveau, kunnen wij u gericht bijstaan met de kennis en expertise die u nodig heeft. Daarbij assisteren wij u niet alleen bij het vervullen van de wettelijke formaliteiten, maar adviseren wij u ook op het gebied van fiscale optimalisatie en fiscale planning.

  Moore DRV logo

Moore Corporate Finance Netherlands

Naast dat we u volledig begeleiden bij overnames, schuld- en aandelenfinanciering en waarderingen binnen Nederland, helpen we u ook graag bij grensoverschrijdende transacties. Daarbij gaan we voor een persoonlijke benadering en adviseren we bedrijven van elke omvang: van familiebedrijven met één eigenaar tot Private Equity huizen die actief zijn in verschillende soorten industrieën. Ook hier maken we indien nodig gebruik van de kennis van experts in andere landen binnen het door ons geïnitieerde samenwerkingsverband Moore Global Corporate Finance, dat momenteel negen kantoren telt.

Moore Corporate Finance Netherlands logo