Bespaar tijd en kosten op uw
HR administratie

Wilt u minder tijd en kosten besteden aan uw HR administratie? Dat kan met de verschillende HR-informatiesystemen die wij aanbieden: Nmbrs, Daywize en Dyflexis. Samen met u kijken we welk HR-systeem het beste bij u past. Deze systemen zorgen met behulp van geautomatiseerde workflows voor een efficiënter beheer van uw HR administratie. Zo wordt bijvoorbeeld na het accorderen van een verlofaanvraag een automatische bevestiging naar de medewerker gestuurd en het verlofsaldo direct aangepast in uw salarisadministratie. Bovendien voorzien onze systemen u van nuttige en heldere rapportages en maakt u geïnformeerde beslissingen.

Waarom een HR systeem?

Efficiënter beheer van uw HR administratie

Met een goed HR systeem kunt u alle gegevens van uw medewerkers op eenvoudige wijze beheren: van de indiensttreding tot en met het exitgesprek. Per werknemer beheert u alle informatie in één overzichtelijke file. De kerntaken, zoals het bijhouden van verlof en ziekteverzuim, worden voortaan sneller uitgevoerd door geautomatiseerde workflows.

Bijvoorbeeld het verlof van uw medewerkers: uw medewerker vraagt verlof aan via het HR-systeem door het soort verlof, de data en een toelichting in te vullen. Dit komt direct als melding bij de leidinggevende binnen, die de aanvraag accordeert. De medewerker krijgt vervolgens automatisch een bevestigingsmail en het verlofsaldo in uw salarisadministratie wordt direct aangepast. Dit scheelt u de tijd om alles te verwerken en terug te koppelen en zorgt bovendien ervoor dat alle informatie snel online is terug te vinden op één plek. Zo hoeft u nooit meer twee keer dezelfde gegevens in te voeren, brieven of mails te personaliseren en handmatig te versturen of wijzigingen door te geven. Dit is ook erg handig wanneer u regelmatig nieuwe medewerkers in dienst neemt, het systeem zorgt voor efficiënte verwerking van het gehele proces van sollicitaties.

Heldere rapportages en handige meldingen

Wilt u in één oogopslag weten hoe het er voor staat met de salarissen, vakanties en het ziekteverzuim binnen uw organisatie? Of wilt u bijtijds weten welke krachten er de komende jaren wegvallen door het bereiken van de pensioenleeftijd? Met het dashboard van een HR systeem heeft u direct inzage in alle belangrijke data. Of maak in een handomdraai heldere en nuttige rapportages die u het inzicht geven om onderbouwde beslissingen te nemen. Ook krijgt u bijtijds meldingen wanneer u actie moet ondernemen. Bijvoorbeeld wanneer contracten aflopen, werknemers langdurig ziek zijn (en wat de kosten hiervan zijn) of verlofaanvragen moet accorderen. Zo blijft u met minder inspanning altijd in controle over uw personeel.

Uw HR administratie toegankelijk via een app

Onze HR systemen zijn zeer eenvoudig te gebruiken door zowel werkgever als medewerker. Medewerkers kunnen namelijk hun eigen persoonlijke informatie updaten, bijhouden en aanvragen indienen via een overzichtelijke portal. En voor werkgevers is alle data inzichtelijk via de portal op uw computer of een handige app voor uw tablet en telefoon. Zo bent u altijd en overal op de hoogte van uw personeelszaken en kunt u bijvoorbeeld verzuim- en verlofaanvragen op uw telefoon goedkeuren.

Wat kunt u met een goed HR systeem?

  • Beheer alle werknemersdata binnen de volledige loopbaancyclus met tijdbesparende workflows voor o.a. vakantie, verzuim en voortgangscycli binnen één systeem.
  • Door direct te koppelen met uw andere systemen voor onder andere salarisbeheer nemen we u veel werk uit handen en bieden we u extra inzichten. Zo worden wijzigingen bijvoorbeeld direct in alle systemen doorgevoerd.
  • Altijd overzichtelijke cijfers en HR-rapportages van uw personeelsbestand ter ondersteuning van de strategische besluitvorming. Ook voor de toekomst.
  • Via een online portal voert u routinematige taken, zoals het maken van een personeelsplanning en het accorderen van verzuim- en verlofaanvragen, eenvoudig op afstand uit. Bovendien heeft u altijd en overal inzicht in alle belangrijke HR-data.

Meer inzicht krijgen met een adviseur

Het kiezen van het juiste HR systeem voor uw onderneming en het inrichten hiervan is maatwerk. Wij bieden u de benodigde ondersteuning bij deze keuzes en zorgen voor een optimale oplossing door de koppeling met uw reeds aanwezige systemen te maken. In overleg met u richten we een overzichtelijk dashboard in met informatie die voor u van belang is. U krijgt bovendien een vaste adviseur, bij wie u terecht kunt met al uw vragen. Deze kijkt met u mee, signaleert opvallende zaken, geeft verklaringen en reikt oplossing aan. Deze combinatie van techniek en een persoonlijke benadering zorgt ervoor dat wij een klankbord kunnen vormen voor u als werkgever. Desgewenst kunnen wij ook uw administratie (tijdelijk) voor u verzorgen, of met u (op afroep) samenwerken in het systeem.

Wij werken hiervoor o.a. samen met onze partners Nmbrs, Daywize en Dyflexis.

Meer weten voor uw HR administratie?

Wilt u meer weten over de manier waarop Moore DRV u kan ondersteunen op het gebied van HR administraties? Laat hier uw contactgegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

mr. Kim van de Kasteele

Manager HRM

Contactformulier

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *