Over Moore DRV

Wij zijn ‘Moore DRV. Stilletjes één van de beste kantoren van Nederland’. Daarmee doen we de belofte aan cliënten en medewerkers dat wij willen uitblinken in cliënttevredenheid en kwaliteit voor ondernemers in het mkb. Want daar ligt onze passie: bij bedrijven die de ruggengraat van onze economie vormen en die zorgen voor het overgrote deel van onze werkgelegenheid. Familiebedrijven die zuinig zijn op hun bedrijf, op hun klanten en op hun mensen. Die telkens weer nieuwe uitdagingen aangaan en wendbaar zijn. Wij noemen dat: Werken in de echte economie.

Verbeteren van prestaties

Wij willen u helpen om uw ambities als ondernemer en in privé te realiseren. Dat doen onze accountants met aandacht voor u en uw bedrijf, met de juiste inzichten en met doelgerichte adviezen. Onze basis is het samenstellen en controleren van jaarrekeningen, het verzorgen van (salaris)administraties en fiscale aangiften en het geven van financiële inzichten. Daarnaast bieden wij u expertise aan die u op een bepaald moment of in een specifieke situatie verder helpt. Bijvoorbeeld bij een bedrijfsovername, een subsidieaanvraag, het verbeteren van uw bedrijfsprestaties, het optimaliseren van uw personeelsbestand of het regisseren van uw privévermogen. We begrijpen bovendien dat veel beslissingen een zakelijke én een emotionele kant hebben. Daarom zijn wij oprecht betrokken en investeren we in een duurzame en waardevolle relatie.

Hier staan wij voor

method image

Kwaliteit & betrouwbaarheid

method image

Prettig contact

method image

Brede dienstverlening

method image

Lokale betrokkenheid

Bestuursvoorzitter Moore DRV Michael Bick

Woord van de voorzitter

"Ik ben er ontzettend trots op hoe onze organisatie het tot nu toe heeft gedaan. De investeringen die zijn gedaan in mensen, kwaliteit, (breedte van) dienstverlening en innovatie hebben geleid tot een versterking van de organisatie, onze mensen en hun onderlinge band. De verantwoordelijkheid voor onze cliënten wordt gezamenlijk gevoeld en genomen; er is en wordt hard gewerkt om onze cliënten in een voor velen moeilijke periode actief en goed bij te staan. En dat blijven we doen om de belofte 'Stilletjes één van de beste kantoren van Nederland' te blijven waarmaken! "

Michael Bick - Voorzitter Raad van Bestuur Moore DRV

Al 100 jaar dichtbij

Al 100 jaar staan we in alle opzichten dichtbij onze cliënten: met persoonlijke betrokkenheid, korte communicatielijnen en 14 compacte kantoren in Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. Onze ervaring gaat terug tot 1922. De heer Anthonie de Roo legde toen in Zeeland de basis voor wat nu een modern, multidisciplinair accountants- en advieskantoor is. Ons kantoor is gedurende onze geschiedenis meerdere keren van naam verwisseld. Om nadrukkelijker uit te dragen dat we onderdeel zijn van het gerenommeerd internationaal netwerk van onafhankelijke kantoren Moore Global, heten we sinds 15 januari 2022 Moore DRV.

Onze organisatie

Moore DRV heeft een maatschapsstructuur. De leden van de maatschap participeren hierin met hun persoonlijke vennootschappen. De maatschap bestaat uit 30 leden.

Een aantal bedrijfsactiviteiten van Moore DRV zijn ondergebracht in een besloten vennootschap, waaronder Crossminds en Zantboer & Partners. Deze besloten vennootschappen vormen samen een netwerk in het kader van de Wet Toezicht Accountantsorganisaties (artikel 1 letter j).

Cijfers jaarverslag 2021

64,4 mln Netto omzet
536,6 FTE's
3 Plaats beste bedrijf sector accountancy
2 Plaats beste bedrijf sector fiscaal advies

(Internationale) samenwerking

Moore DRV is aangesloten bij Moore Global Network Limited, een groot internationaal samenwerkingsverband van onafhankelijke accountantskantoren. Wereldwijd is Moore in ruim 110 landen actief. De 240 aangesloten organisaties hebben gezamenlijk meer dan 540 kantoren. We hebben als doel u geheel te ontzorgen bij het ondernemen over de landsgrenzen heen. We maken dan ook als dit nodig is gebruik van de kennis van experts uit andere landen. Moore DRV beschikt over de Registratie van de Public Company Accounting Oversight Board (PCAOB) voor controle van dochters van Amerikaanse beursgenoteerde ondernemingen.

Daarnaast is Moore DRV aangesloten bij Samenwerkende Registeraccountants (SRA), de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA), de Nederlandse Ordevan Belastingadviseurs, het Register Belastingadviseurs (RB) en het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting (NIRPA).

Werken bij Moore DRV

Werken in de echte economie betekent werken voor familiebedrijven. Voor ondernemers die zuinig zijn op hun bedrijf, op hun klanten en op hun mensen. Zijn dat de ondernemers waar jij voor wilt werken en wil jij daadwerkelijk resultaat zien van jouw harde werk? En werk je graag samen in een professioneel team, wil je continu verbeteren en ga je geen uitdaging uit de weg? Dan pas jij misschien wel perfect bij onze laagdrempelige organisatie die de ontwikkeling en het plezier van haar werknemers voorop stelt.

Moore DRV in cijfers

800 Professionals
14 Vestigingen
53/47 Man-vrouw verhouding
38 Gemiddelde leeftijd
Als je werkt bij Moore DRV staan groei en persoonlijke ontwikkeling centraal; zowel op vaktechnisch als persoonlijk gebied. Professionals bij ons hebben plezier in hun werk en krijgen de ruimte om zichzelf uit te dagen. Zij hebben bovendien een goede balans tussen werk en privé. Als Moore DRV’er werk je natuurlijk in de echte economie. Dat betekent dat je vooral werkt voor lokale sterke (familie)bedrijven. Het allermooiste daarvan? Als adviseur van deze bedrijven maak je daadwerkelijk verschil en zie je resultaat van jouw harde werk!

Neem contact op

Heeft u een vraag over onze organisatie of wellicht over één van onze diensten? Wij komen hier graag met u over in contact.

Handelsgegevens

Moore DRV
Kralingseweg 241
3062 CE Rotterdam
010-4212020
info@moore-drv.nl

KvK nummer: 24492873
Btw-Nummer: NL002160286B01

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *