IT Consultancy

Van strategisch advies tot praktische hulp

Het kiezen en invoeren van nieuwe software is doorgaans een tijdrovend en complex proces. Het grijpt in op uw huidige bedrijfsprocessen en moet passen bij een toekomstige behoefte. Er spelen strategische en praktische vraagstukken en het aanbod aan oplossingen is groot. Het maken van keuzes, het inrichten van nieuwe software, het overzetten van data, het beveiligen van gegevens; het zijn allemaal vraagstukken waar u als ondernemer niet dagelijks mee te maken heeft. Het is prettig als u dat proces kunt overlaten aan ervaren professionals. Het team IT Consultancy beschikt over gekwalificeerde IT-consultants.

Hier staan wij voor

method image

Juiste pakketselectie

method image

Effectieve aanpak

method image

Efficiënte inrichting

method image

Gekwalificeerde adviseurs

IT Consultancy Timmermans

Wat onze cliënten zeggen

"Automatisering is de toekomst. We moeten steeds slimmer werken om aan de vraag te kunnen blijven voldoen. Daarom heeft Moore DRV voor ons een dashboard op maat ontwikkeld om alle financiële informatie en personeelszaken in één systeem te verwerken. Door alles direct te koppelen aan de bank en de salarisadministratie, gaan er veel handelingen vanzelf. Dat scheelt veel tijd en maakt onze cijfers veel inzichtelijker!"

Arjan Timmermans - Timmermans Verspaningstechniek

Hulp en advies bij IT-zaken

Het specialistenteam IT Consultancy begeleidt ondernemers, van klein tot groot en in diverse sectoren, bij IT-zaken. Zo helpen we u met het selecteren van de juiste software van uw bedrijf en nemen we u het IT projectmanagement uit handen bij bijvoorbeeld software implementaties. En kiest u specifiek voor software van Exact Online? Door onze ruime ervaring met Exact kunnen we dit optimaal voor u inrichten. Tot slot helpen u om inzicht in uw bedrijf en resultaten te krijgen via data-analyse en dashboarding.

Wij houden ook uw dataveiligheid in het oog

De enorme hoeveelheden data die organisaties verwerken en de steeds meer gangbare opslag van die data in de cloud brengt risico’s met zich mee. Zowel voor uw concurrentiepositie als de privacy van uw medewerkers en klanten. Dataveiligheid is dan ook een belangrijk aandachtsgebied geworden. Instanties en zelfs de publieke opinie vragen in toenemende mate om transparant te zijn en aan te tonen dat IT-governance (goed ondernemingsbestuur) en compliance (voldoen aan wet- en regelgeving) zijn gewaarborgd. Wilt u dat onderzocht en vastgelegd hebben? Ook dat kan. Zo doen wij grondige netwerkscans en onderzoeken en helpen we uw medewerkers met slim en veilig omgaan met uw systemen

Waarmee kunnen we u helpen?

 • Het inrichten van Exact Online software pakketten. Wij helpen bij inrichting, training, helpdesk en optimalisatie van de software.
 • IT Project management. Wij nemen u al het werk, organisatie en communicatie uit handen zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de uitvoering.
 • Software- & pakketselectie. Wij helpen u bepalen wat belangrijk en noodzakelijk is en te kiezen uit het grote aanbod in oplossingen, mogelijkheden en prijzen.
 • Uw bedrijfsdata verzamelen uit uw softwarepakketten en vertalen naar een overzichtelijk dashboard op maat. Zo krijgt u waardevolle inzichten en maakt u altijd de juiste beslissingen.
 • Cybersecurity assement. Hoe veilig is uw informatie en hoe borgt u de weerbaarheid van uw medewerkers? Met vulnerability scans en phishing campagnes geven we u inzicht in de kwetsbaarheden van uw IT omgeving en medewerkers. We geven advies en online training voor beveiliging tegen hackers en verlies van kostbare data!

IT advies of praktische ondersteuning nodig

Wilt u meer weten over de waarde die Moore DRV voor u kan toevoegen op het gebied van IT? Laat hier uw contactgegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Marco Utermark AA

Lid Raad van Bestuur, partner en accountant

Contactformulier

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *