Werken in de echte economie

Maak kennis met de ondernemers uit de echte economie: de ondernemers die de ruggengraat van onze economie vormen. Die Nederland van oudsher groot maken. Die risico’s durven te nemen. En die voor het overgrote deel van onze werkgelegenheid zorgen.

De ondernemers die flexibel inspelen op nieuwe kansen, dichtbij en ver weg. Die een directe relatie hebben met hun cliënten, medewerkers en andere stakeholders. Die echte waarde toevoegen aan onze economie. Voor die ondernemers zetten wij ons, als accountant én adviseur, al 100 jaar lang in.

Als stilletjes een van de beste kantoren van Nederland streven we continu naar kwaliteit, maar willen we tegelijk dichtbij en verbonden zijn met onze mensen en cliënten. Daarom werken wij het liefst voor de ondernemers uit het mkb die, net als onze accountants, iedere dag met hartstocht en passie het maximale uit hun werk halen. Met die ondernemer hebben wij een band. Spreken we dezelfde taal. En gaan we samen op zoek naar manieren om ambities om te zetten tot werkelijkheid.

Over Moore DRV

Wij zijn ‘Moore DRV. Stilletjes één van de beste kantoren van Nederland’. Daarmee doen we de belofte aan cliënten en medewerkers dat wij willen uitblinken in cliënttevredenheid en kwaliteit voor ondernemers in het mkb. Want daar ligt onze passie: bij bedrijven die de ruggengraat van onze economie vormen en die zorgen voor het overgrote deel van onze werkgelegenheid. Familiebedrijven die zuinig zijn op hun bedrijf, op hun klanten en op hun mensen. Die telkens weer nieuwe uitdagingen aangaan en wendbaar zijn. Wij noemen dat: Werken in de echte economie.

Moore DRV in cijfers

800 Professionals
14 Vestigingen
54/46 Man/vrouw verhouding
38.7 Gemiddelde leeftijd
Wij willen ondernemers helpen hun bedrijfsprestaties en privésituatie duurzaam te verbeteren door ze de juiste actuele inzichten, oplossingen en ondersteuning te bieden. Om dat te kunnen doen werken wij volgens hoge kwaliteitsstandaarden. En stimuleren we onze medewerkers de beste accountant, fiscalist of adviseur te worden. We voelen ons persoonlijk betrokken bij u en uw organisatie en werken altijd dichtbij vanuit 14 vestigingen in Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland.