Video's

Dienstverlening

Wij willen ondernemers in de echte economie helpen hun ambities als ondernemer en in privé te realiseren. Dat doen onze accountants met aandacht voor u en uw bedrijf, met de juiste inzichten en met doelgerichte adviezen. Onze standaard dienstverlening bestaat uit het samenstellen en controleren van jaarrekeningen, het verzorgen van (salaris)administraties en fiscale aangiften en het geven van financiële inzichten. Daarnaast bieden wij u expertise aan die u op een bepaald moment of in een specifieke situatie verder helpt. Bekijk in deze video’s wat we onder andere voor u kunnen betekenen.

Tijd besparen op uw facturatie

Wilt u een administratie die altijd up to date is in minimale tijd? Dat kan met Pro. Scan inkomende en uitgaande facturen snel met uw telefoon om ze direct in te voeren in uw administratie. Wij zorgen voor een snelle verwerking en helpen u eenvoudig uw facturen digitaliseren.

Grip op uw administratie met Pro

Bent u veel tijd kwijt aan uw administratie en heeft u niet voldoende inzicht in uw bedrijf? Dat kan anders! Lees hier hoe u tijd bespaart en grip krijgt op uw zaak met een geautomatiseerde administratie en een dashboard op maat met Pro.

 

Financieel inzicht met dashboarding op maat

Kunt u vandaag de juiste besluiten nemen voor uw bedrijfMet een geautomatiseerde administratie en dashboard op maat weet u precies hoe u ervoor staat. Neem goed onderbouwde beslissingen voor uw onderneming op basis van actuele cijfers met Pro.

Grip en inzicht krijgen als horecaondernemer

Als ondernemer in de horeca weet u als geen ander: in uw sector is het hard werken en leeft u van dag tot dag. Daarom wilt u minimale tijd kwijt zijn aan uw administratie, maximaal inzicht hebben in uw financiën en zo efficiënt mogelijk plannen. Moore DRV helpt u als accountant daarbij. Met tijdbesparende oplossingen en inzichten specifiek voor de horeca.

Prognoses en toekomstscenario’s

Wilt u niet alleen inzicht in actuele cijfers, maar juist ook vooruitkijken? Via uw dashboard kunt u zelf gedetailleerde prognoses en toekomstscenario’s maken. Zo bent u optimaal voorbereid op de toekomst. Lees hier hoe u dit eenvoudig doet met Pro.

Salarisadministratie uitbesteden

Bespaar tijd en geld op uw salarisadministratie. U kunt de complete salarisadministratie uitbesteden of met Moore DRV samenwerken via Nmbrs (Salaris Online).

Kennisvideo’s

Bekijk onze interessante video’s over wat te doen met de btw en buitenlandse verkoop via een webshop en hoe uw bedrijf in 10 stappen AVG-proof is.

Buitenlandse verkoop via webshop? Let op btw!

Verkoopt u uw producten in het buitenland via een webshop? Dan moet u goed rekening houden met de btw. Zeker sinds de regels op 1 juli 2021 zijn veranderd. Ontdek waar u rekening mee moet houden in deze animatie en in dit artikel.

Afschaffing pensioen in eigen beheer

Bent u directeur-grootaandeelhouder en bouwde u pensioen op in uw bv? Dat kan per 1 april 2017 niet meer. Maar mogelijk heeft u nog wel uw opgebouwde pensioen in eigen beheer bij uw bv. Tot en met 2019 kon u dat met belastingkorting afkopen of omzetten in een oudedagsverplichting. Die korting is nu vervallen. Wat betekent dit voor uw pensioen?

Buitenlandse verkoop via webshop? Let op de btw!

Verkoopt u uw producten in het buitenland via een webshop? Dan moet u goed rekening houden met de btw. Wat zijn de regels? Ontdek het in deze animatie en dit artikel.

AVG-proof in 10 stappen

Verwerkt uw organisatie persoonsgegevens? Dan moet u voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De AVG versterkt de positie van de betrokkenen (de mensen van wie gegevens worden verwerkt). Wij hebben voor u een stappenplan gemaakt om uw organisatie te laten voldoen aan de wet.

Over Moore DRV

Wij zijn ‘Moore DRV. Stilletjes één van de beste kantoren van Nederland’. Maak hieronder kennis met ons en ontdek wat we voor u kunnen betekenen!

Werken in de echte economie

Mogen wij u voorstellen aan de ondernemers die de ruggengraat van onze economie vormen. Die het geld verdienen. Die gewoon belasting betalen. En die voor het overgrote deel van onze werkgelegenheid zorgen. Lees hier wat het werken in de echte economie betekent.

Moore DRV, voor ondernemers in de echte economie!

Bestuursleden Manfred Zurhorst en Michael Bick vertellen samen met young professionals wat Moore DRV bijzonder maakt. En hoe we zorgen voor de beste dienstverlening voor ondernemers in de echte economie. Lees hier meer over Moore DRV?

Uw accountant voor horeca, recreatie & toerisme

Moore DRV is uw accountant voor horeca, recreatie en toerisme. Moore DRV begeleidt horecaondernemers onder andere met hun administratie, financiering, loon, btw en hun eigen horecazaak op te starten. Lees hier wat onze horeca specialisten voor u als horecaondernemer kunnen betekenen.