Salaris online met Nmbrs

Uw salarisadministratie zelf
online doen

Doe uw salarisadministratie zelf eenvoudig online

Nmbrs is een compleet en gebruiksvriendelijk pakket voor uw salaris- en personeelsadministratie dat u veel werk uit handen neemt en beter inzicht biedt. Dankzij koppelingen met onder andere uw financiële softwarepakketten worden alle gegevens direct in de juiste administraties opgenomen en doorgevoerd. Ook geeft het continu inzicht in de belangrijkste data met behulp van overzichtelijke dashboards en handige signaleringsfuncties. Ook kunt u een deel van uw dossiers online toegankelijk maken voor uw medewerkers. Wij helpen u graag met de inrichting en advies over uw salaris- en personeelsadministratie.

Hier staan wij voor

method image

Alles goed geregeld

method image

Efficiënte personeels- & salarisadministratie

method image

Specialistische hr-kennis

method image

Slim kosten besparen

Waarom uw salarisadministratie doen via Nmbrs ?

Samenwerken zoals u dat wilt

Hoe wij met u samenwerken en hoe wij u ondersteunen, hangt af van uw wensen en behoeften en van de kennis en capaciteiten die in uw organisatie aanwezig zijn. We kunnen de complete salarisadministratie voor u verzorgen of samenwerken in Nmbrs.

Persoonlijk contact met deskundige adviseurs

Bij Moore DRV heeft u een vaste contactpersoon die zich toelegt op uw salarisadministratie. De salaris- en HR-adviseurs van Moore DRV zijn zeer deskundig en hebben oog voor detail. Onze persoonlijke benadering en de inzichten die we uit Nmbrs halen, zorgen er samen voor dat we u kunnen voorzien van concreet en waardevol advies. Zo sparren we graag met u, denken we mee en attenderen we u op belangrijke zaken en ontwikkelingen.

Moore DRV verzorgt jaarlijks ruim

288.000 Loonstroken
49.000 Aangiftes loonheffing
1.500 Arbeidsovereenkomsten
300 Vaststellingsovereenkomsten

Wat kunt u met Nmbrs?

 • U kunt een online personeelsdossier bijhouden. Hier kunt u documenten uploaden en zichtbaar maken voor uw medewerkers.
 • Via de website of een handige app kunnen uw medewerkers zelf hun verlof aanvragen. Nadat u het verlof geaccordeerd heeft wordt automatisch het verlofsaldo aangepast en het verlof in uw administratie geregistreerd.
 • Het verzuim registeren en begeleiden gaat eenvoudig en efficiënt. Het systeem geeft u automatisch signalen wanneer u actie moet ondernemen. Zo voldoet u altijd aan de Wet verbetering poortwachter.
 • U krijgt dagelijks signalen van de belangrijkste gebeurtenissen in uw personeelsbestand, zoals het einde van proeftijden en contracten, verjaardagen, jubilea, verzuim en verlof.
 • U heeft altijd een actueel inzicht in uw HR- en salarisgegevens en krijgt u overzichtelijke managementrapportages. Zo heeft u altijd inzicht in de laatste stand van zaken.
 • Plan functionerings- en beoordelingsgesprekken in én leg deze vast in het digitale dossier van uw medewerkers.

Handige app voor uw medewerkers

Met de app van Nmbrs hebben uw medewerkers altijd en overal inzicht in hun persoonlijke gegevens en controle over het uitvoeren van de eigen HR processen. Zo kunnen ze loonstroken, verlofaanvragen, tijdsregistraties, verjaardagen en bedrijfsnieuws direct mobiel checken.

De Nmbrs-app is onder de naam Nmbrs ESS te downloaden in de App Store en in de Google Play Store.

Meer weten over de salarisadministratie bij Moore DRV?

Wilt u meer weten over hoe Moore DRV u kan ondersteunen bij uw salarisadministratie of heeft u een vraag? Laat hier uw contactgegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Febbe de Blaeij RPP

Gevorderd salarisadministrateur

Contactformulier

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *