Salarisadministratie uitbesteden

Slim tijd en kosten besparen
met Moore DRV

Geen omkijken naar uw salarisadministratie

Het voeren van een goede salaris-, personeels- en hr-administratie is voor veel ondernemers een tijdrovende klus. Met behulp van de juiste softwarepakketten kunt u echter veel tijd besparen. Zeker wanneer u deze aan elkaar laat koppelen. Maar naast uw administratie spelen er vaak nog meer zaken op personeelsgebied. Vaak zijn dat dingen waar u niet de kennis van heeft, zoals ontslag, verzuim en tal van andere hr- en fiscale vragen. Onze salarisadministrateurs zorgen dat uw salarisadministratie altijd op orde is en schakelen de juiste specialisten binnen onze organisatie in wanneer dat nodig is. Zo weet u zeker dat uw personeelszaken altijd in orde zijn!

Hier staan wij voor

method image

Alles goed geregeld

method image

Efficiënte personeels- & salarisadministratie

method image

Specialistische hr-kennis

method image

Slim kosten besparen

Horeca accountant column orangerie Mattemburgh

WAT ONZE CLIËNTEN ZEGGEN

""Als ondernemer moet je blijven innoveren. Dat kan alleen door je te laten informeren door goede mensen en te werken met partners die je ontzorgen. Zo helpt Moore DRV ons door de salarisadministratie voor ons te verzorgen. Dat scheelt ons ontzettend veel tijd. Daarnaast hebben ze ook specialisten in huis die je kunnen adviseren bij specifieke situaties rondom personeel, zoals ontslag. Zo kunnen ze je concreet verder helpen!""

Frank van Akkeren - Orangerie Mattemburgh

Uw personeels- en salarisadministratie geautomatiseerd en volledig inzichtelijk

Nmbrs (Salaris Online) is een gebruiksvriendelijk pakket dat dankzij slimme koppelingen met uw systemen u veel werk uit handen neemt. Ook geeft het continu inzicht in de belangrijkste data met behulp van overzichtelijke dashboards. De tool kan bijvoorbeeld worden gekoppeld met een tool voor personeelsplanning: wanneer u hier uw personeelsplanning of rooster aanpast, wordt dit direct doorgevoerd in uw salarisadministratie. Aan het eind van de maand hoeft u slechts de automatisch ingeboekte uren te accorderen om de gewerkte uren vast te leggen in het systeem. Het is slechts één van de vele voordelen die dit overkoepelende personeels- en salarispakket biedt. Zo biedt Moore DRV onder andere:

 • Een online personeelsdossier (zowel voor de werknemer als werkgever).
 • Geïntegreerde verlof- en verzuimregistratie.
 • Reminders voor bijvoorbeeld uitdienstdata, verjaardagen en jubilea.
 • Automatische berekeningen voor diverse zaken als reiskosten, leaseauto’s, werkkostenregeling, salary split voor grensarbeiders.
 • Dashboards met belangrijke data en gebeurtenissen en actuele managementrapportages.

 

Inzicht en controle over uw administratie

Aan de hand van koppelingen met financiële pakketten, personeelsplanning, arbo diensten, verzekeringen, pensioenen en HRM systemen wordt alle informatie geclusterd in één overzichtelijke omgeving. Zo worden workflows geautomatiseerd, bespaart u veel handmatig werk en bent u altijd op de hoogte van de ontwikkelingen in uw organisatie. Onze adviseurs kijken en denken bovendien met u mee, signaleren opvallende zaken aan de hand van allerhande data en reiken u verklaringen, oplossingen en mogelijkheden aan.

Moore DRV verzorgt jaarlijks ruim

288.000 Loonstroken
49.000 Aangiftes loonheffing
1.500 Arbeidsovereenkomsten
300 Vaststellingsovereenkomsten

Voordelen van het uitbesteden van uw salarisadministratie

Voor zowel kleine als grote mkb-ondernemers is het uitbesteden van de salarisadministratie mogelijk interessant. Onze salarisadministrateurs verzorgen de salarisstroken en loonaangiften en zorgen voor de correcte afdracht van premies en belastingen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de continuïteit en kwaliteit van de salarisadministratie: deze zaken zijn bij Moore DRV gewaarborgd. Ook in geval van ziekte of (vakantie)drukte kunnen we op tijdelijke basis uw salarisadministratie verzorgen. En doet u een deel van de salarisadministratie liever zelf online? Dan kan dat ook!

 

Nmbrs (Salaris Online) met één vast aanspreekpunt

Bij Moore DRV heeft u altijd één vast aanspreekpunt met ervaring en kennis van zaken, op een vestiging bij u in de buurt. U kunt hier te allen tijde terecht met vragen. Deze adviseur is persoonlijke betrokken bij uw bedrijf en kan hierdoor snel handelen bij bijvoorbeeld wijzigingen in cao’s of op het gebied van arbeidsrecht. Uw salarisadviseur neemt ook zelf contact met u op voor belangrijke wetswijzigingen, actuele regelingen en belangrijke aandachtspunten die we signaleren in uw administratie.

Wat kunt u van ons verwachten?

 • Flinke besparing op tijd en kosten.
 • Proactieve signalering van ontwikkelingen en kansen met advies hoe u hier optimaal op inspeelt.
 • Een gestroomlijnde salarisadministratie op basis van actuele kennis van bepalingen en regels.
 • Ervaren en geregistreerde salarisadviseurs die meedenken, positieve feedback geven en snel antwoorden op uw vragen.
 • Efficiënte afstemming tussen onze afdelingen als u al cliënt bij Moore DRV bent.

Online inzicht in uw salarisadministratie voor u en uw medewerkers

Als ondernemer krijgt u een eigen portal waarin u inzicht heeft in uw salarisadministratie. U kunt hier alle documenten, zoals salarisstroken en jaaropgaven, online raadplegen. Ook medewerkers krijgen een inlog tot hun eigen digitale personeelsdossier met daarin deze documenten. Zowel de ondernemer als werknemer hebben continu inzage met behulp van een handige app.

 

Volledige ondersteuning van uw personeelsbeleid

Naast het voeren van uw salarisadministratie, ondersteunen onze adviseurs u indien gewenst ook op andere gebieden. Bij Moore DRV werken HR-adviseurs, fiscalisten, salarisadviseurs en administrateurs namelijk nauw samen. Hieronder zetten we een aantal mogelijke taken waarin wij u kunnen ondersteunen op een rij:

 • Inzicht bieden in beloningsmogelijkheden, in het opstellen van arbeidsvoorwaarden en loonaangiftes.
 • Advies en ondersteuning bij verzuim, ontslag en andere arbeidsjuridische zaken.
 • Maken van pro forma berekeningen.
 • Ondersteuning bij goed personeelsbeleid, duurzame inzetbaarheid en meer.
 • Verzorgen van management rapportages aan de hand van overzichtelijke dashboards.

Meer weten over uw salarisadministratie via Moore DRV?

Wilt u meer weten over hoe Moore DRV u kan ondersteunen bij uw salarisadministratie of heeft u een vraag? Laat hier uw contactgegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Corné Willemse BBA RPP

Salarisadviseur

Contactformulier

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *