Digitaliseren van uw facturen

Snel en efficiënt al uw facturen verwerken

Inkomende en uitgaande facturen scannen of fotograferen en direct invoeren in uw administratie? Dat kan met DRV Facturen, een online applicatie in een veilige omgeving. Facturen die wachten op uw goedkeuring controleert u gemakkelijk via de app. Zo is uw administratie zo gedaan, en bent u altijd bij! Wel zo handig als u goed inzicht wilt hebben in uw bedrijf.

Digitaliseren van uw facturen column Discus

Wat onze cliënten zeggen:

"Als ondernemer wil ik ook slim met mijn boekhouding omgaan. Moore DRV helpt me daarbij. In de online portal DRV Online kan ik gemakkelijk en snel online facturen goedkeuren, betalingen doen en jaarrekeningen, aangiftes en salarisstroken controleren. We doen zo veel mogelijk digitaal, ook onze facturatie. Papieren facturen komen er bij ons niet meer in! En doordat alles op één plek online te vinden is, is eindeloos gezoek in mappen niet meer nodig. Ik heb nog een klein kastje met papieren administratie; ik zal blij zijn als dat straks ook de deur uit kan!"

Marcel Schuler - Dierenspeciaalzaak Discus de Lier en dierenportiek.nl

Het gemak van DRV Facturen

Inkoop- en verkoopfacturen mailen naar uw administratie

U kunt uw administraties met facturen en bonnetjes natuurlijk langsbrengen bij uw accountant. Deze verwerkt dit dan in uw administratie. Dit kan ook veel eenvoudiger. Met DRV Facturen scant uw facturen en stuurt u deze naar uw administratie. Wanneer u uw facturen al digitaal ontvangt van uw leveranciers dan kunt u deze uiteraard ook direct mailen naar uw administratie.

Een foto van uw factuur in uw administratie

Als u een factuur op papier via de post heeft ontvangen, dan kunt u hem eerst inscannen en vervolgens per e-mail verzenden. Maar u kunt ook gebruik maken van de DRV Facturen app. Maak een foto van de factuur en plaats deze direct in uw administratie.

Actueel inzicht en opslag van uw facturen en bonnetjes

Al uw facturen en bonnetjes worden opgeslagen in de cloud waar u ze altijd en overal kunt raadplegen.

Uit te breiden naar onze totaalaanpak Pro:

  • Geautomatiseerde administratieve processen.
  • Een maatwerkoplossing die financiële en operationele systemen koppelt.
  • Alle informatie altijd beschikbaar in één dashboard.
  • Actuele informatie op basis waarvan u kunt beslissen.
  • Een financieel regisseur: een accountant die meekijkt, relevante adviezen geeft en waar nodig andere specialisten inschakelt.

Meer informatie over DRV Facturen?

Wilt u meer weten over DRV Facturen of onze totaalaanpak Pro? Laat hier uw contactgegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

drs. Martin Witt RA

Partner en accountant

Contactformulier

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *