ISAE 3402 Audit
laten uitvoeren

Een onafhankelijke ISAE 3402 Audit

Veel bedrijven besteden diverse (financiële) activiteiten uit aan dienstverleners of service organisaties. Denk daarbij aan loonverwerking, IT (cloudoplossingen, infrastructuur etc.), vermogensbeheer, backoffice en nog veel meer. Een verstoring van deze processen kan een belangrijke invloed hebben op de continuïteit van hun ondernemingsactiviteiten. Bedrijven willen daarom zekerheid in de vorm van ‘assurance’ over belangrijke aspecten, zoals risico management, de interne beheersing of bijvoorbeeld data integriteit. De IT-auditors van Moore DRV helpen u die zekerheid aan klanten te geven met behulp van een onafhankelijke ISAE 3402 / SOC 1 Audit.

Toegevoegde waarde IT audit ISAE3402 Harmony

Wat onze cliënten zeggen

"Onze klanten willen zeker weten dat al onze financiële en IT-processen goed zijn ingericht. Dankzij de onafhankelijke en jaarlijkse ISAE3402-audit kunnen we die zekerheid bieden. Daardoor zéggen we niet alleen dat we het goed georganiseerd hebben, maar kunnen we dat ook laten zien. Het rapport helpt enorm om het vertrouwen van retailers en verzekeraars te winnen."

Ronald van Weelde - CEO van Harmony

Wat is een ISAE 3402 Audit?

ISAE (International Standard for Assurance Engagements) is een audit standaard die zekerheid kan bieden bij uitbestede financiële processen en/of diensten. Afnemers willen graag een onafhankelijk oordeel over de kwaliteit van hun dienstverleners door inzicht in de beheersing van uitbestede financiële processen.

MEER INFORMATIE OVER EEN ISAE 3402 AUDIT!

Voordelen van een ISAE 3402 rapportage

  • Aantoonbare beheersing van risico’s en kwaliteitsnormen.
  • Zekerheid voor afnemers, leveranciers en eindgebruikers en dus commercieel voordeel.
  • Nationale en internationale erkenning van regelgevende autoriteiten.
  • Externe toetsing van de eigen beheersing.
  • Meer grip op de interne processen.

Voor wie is ISAE 3402 rapportage interessant?

De ISAE 3402 standaard wordt toegepast wanneer financiële processen zijn uitbesteed aan een service organisatie. Denk aan een salarisverwerker, backoffice dienstverlener of vermogens- of debiteurenbeheer. Het gaat hier dus om partijen die een dienst uitvoeren waarbij zekerheid voor de financiële verantwoording noodzakelijk is.

Meer weten over ISAE 3402 Audit?

Wilt u meer weten over de waarde die Moore DRV voor u kan toevoegen op het gebied van ISAE 3402 rapportage? Laat hier uw contactgegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Max Platvoet MSc RA RE

Accountant en IT auditor

Contactformulier

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *