ISAE 3402 Audit

Zekerheid over de veiligheid van uw dienstverlening

Veel bedrijven besteden diverse (financiële) activiteiten uit aan dienstverleners of service organisaties. Denk daarbij aan loonverwerking, IT (cloudoplossingen, infrastructuur etc.), vermogensbeheer, backoffice en nog veel meer. Een verstoring van deze processen kan een belangrijke invloed hebben op de continuïteit van hun ondernemingsactiviteiten. Bedrijven willen daarom zekerheid in de vorm van ‘assurance’ over belangrijke aspecten, zoals risico management, de interne beheersing of bijvoorbeeld data integriteit. De IT-auditors van Moore DRV helpen u die zekerheid aan klanten te geven met behulp van een onafhankelijke ISAE 3402 / SOC 1 Audit.

Toegevoegde waarde IT audit ISAE3402 Harmony

Wat onze cliënten zeggen

"Onze klanten willen zeker weten dat al onze financiële en IT-processen goed zijn ingericht. Dankzij de onafhankelijke en jaarlijkse ISAE3402-audit kunnen we die zekerheid bieden. Daardoor zéggen we niet alleen dat het goed georganiseerd hebben, maar kunnen we dat ook laten zien. Het rapport helpt enorm om het vertrouwen van retailers en verzekeraars te winnen."

Ronald van Weelde - CEO van Harmony

Wat is een ISAE 3402 Audit?

ISAE (International Standard for Assurance Engagements) is een audit standaard die zekerheid kan bieden bij uitbestede financiële processen en/of diensten. Afnemers willen graag een onafhankelijk oordeel over de kwaliteit van hun dienstverleners door inzicht in de beheersing van uitbestede financiële processen.

 

MEER INFORMATIE OVER EEN ISAE 3402 AUDIT!

 

Meer weten over ISAE 3402 Audit?

Wilt u meer weten over de waarde die Moore DRV voor u kan toevoegen op het gebied van ISAE 3402 rapportage? Laat hier uw contactgegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Max Platvoet MSc RA RE

Accountant en IT auditor

Contactformulier

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *