Financieel inzicht met
rapportage- & dashboardingsoftware

Continu bijsturen op basis van actuele informatie

Als ondernemer maakt u de hele dag door keuzes. Daarvoor heeft u informatie nodig die u direct inzicht geeft in uw bedrijfsvoering. Business Intelligence (BI) kan u hierbij helpen. BI staat voor de slimme inzet van data-analyse én rapportagesoftware om goed inzicht te krijgen in uw bedrijfsvoering. Hiermee kunt u onderbouwde beslissingen nemen op basis van data. Onze betrokken adviseurs begeleiden en adviseren u over de toepasbaarheid van BI in uw organisatie. Samen met u ontwikkelen wij overzichtelijke dashboards die aansluiten op uw behoeften en actueel inzicht bieden in betrouwbare managementinformatie. Zo maakt u de beste keuzes voor een vaste koers van uw bedrijf!

Wat onze cliënten zeggen

"Wat ik echt een uitvinding vind is het dashboard van Moore DRV. In een handig overzicht van tellers en meters kun je bijvoorbeeld je geldstromen volgen of in een oogopslag de resultaten van een maand, kwartaal of jaar zien. Zo zag ik in een handige vergelijking dat in april en mei onze inkomsten ineens enkele procenten waren gedaald. Je kunt zoiets meteen verklaren en waar mogelijk ingrijpen. Moore DRV geeft je op die manier meer inzicht en controle: precies dat waar je als ondernemer behoefte aan hebt!"

Marcel Schuler - Discus de Lier en Dierenportiek.nl

Financieel inzicht op elk moment

In uw organisatie legt u in verschillende systemen financiële en operationele gegevens vast. Door deze systemen voor u te koppelen en gegevens te combineren, ontstaat een schat aan data. Onze oplossingen helpen u dit te vertalen tot nuttige managementinformatie die we vervolgens presenteren in een overzichtelijk dashboard, aansluitend bij uw behoeften. Zo heeft u alles in één overzicht, op ieder moment, op iedere plek.

Onze consultants begeleiden en adviseren u gedurende het hele traject: van de selectie van de software en het definiëren van de juiste KPI’s, tot het ontwikkelen van de dashboards en het trainen van de medewerkers. Zo krijgt u een dashboard dat aansluit bij de strategische doelen van uw organisatie en kunt u altijd bijsturen en controle houden.

 

Alles onder controle

Met ons dashboard en rapportages heeft u alles onder controle. Handige alerts houden u op de hoogte van afwijkende cijfers. Zo krijgt u bijvoorbeeld inzicht in uw werkkapitaal, uw debiteuren en afwijkingen van uw begroting. In één oogopslag ziet u welke onderdelen in de bedrijfsprocessen goed presteren en welke uw aandacht nodig hebben. Zo kunt u tijdig kansen en risico’s signaleren en de best onderbouwde beslissingen te nemen.

 

Voordelen software voor rapportages en dashboarding

 • Geautomatiseerde administratieve processen.
 • Een maatwerkoplossing die financiële en operationele systemen koppelt.
 • Alle informatie altijd beschikbaar in één dashboard.
 • Eenvoudig rapportages maken.
 • Actuele informatie op basis waarvan u kunt beslissen.
 • Een adviseur die meekijkt, relevante adviezen geeft en waar nodig specialisten inschakelt.

Signalering en proactief financieel advies

Via uw online dashboard volgen ook wij de ontwikkelingen in uw bedrijf op de voet. Denk bijvoorbeeld aan uw omzet, voorraden, personeelskosten en het ziekteverzuim van uw personeel. Onze adviseurs signaleren op welke onderdelen de prestaties afwijken van uw prognose of doelstellingen en informeren u proactief van deze ontwikkelingen. Wij zoeken samen met u naar verklaringen, denken mee in oplossingen en geven praktisch advies. Op die manier ziet u geen ontwikkelingen over het hoofd en bent u verzekerd van het financiële inzicht om afgewogen beslissingen over uw bedrijf te kunnen nemen.

 

Meer inzicht krijgen met een adviseur

Soms wilt u overleggen met een adviseur. Iemand die weet hoe uw organisatie ervoor staat. Een specialist die meekijkt, opvallende zaken signaleert, verklaringen geeft en oplossingen aanreikt. Dankzij onze Pro-aanpak kijkt er altijd een paar ogen met u mee. Wanneer u een vraag heeft of wilt overleggen, dan is uw adviseur altijd op de hoogte van de actuele situatie in uw bedrijf en kunt u meteen ter zake komen.

 

Wilt u goed van start met rapportage- en dashboardingsoftware?

Dan helpen wij u graag bij:

 • Pakketselectie. Wij selecteren op basis uw wensen de meeste geschikte software, reken houdend met uw wensen en behoeften op dit moment én richting de toekomst.
 • Inrichting. Wij richting de rapportages en dashboard voor u in op basis van uw wensen en behoeften.
 • Advisering. Wij adviseren u over de toepassing van de dashboards en eventuele optimalisaties van processen.
 • Uitrol en training. Onze consultants geven een uitgebreide uitleg bij de oplevering van het dashboard. Mocht er een verdergaande behoefte zijn, kunnen we ook een training voor de eindgebruikers verzorgen.

Ondersteuning bij specifieke oplossingen

Visionplanner consulting

Verhoog de efficiëntie van uw financiële planning en rapportage met het geavanceerde softwareplatform Visionplanner. Krijg inzichtelijke analyses, visualisaties en real-time rapporten. Wij...

Power BI consulting

Ondersteuning nodig bij het implementeren en optimaliseren van Power BI dashboards op basis financiële kengetallen voor uw organisatie? Krijg inzichtelijke dashboards, rapportages en analyses om uw...

Meer weten over software voor rapportages en dashboarding?

Wilt u meer weten over de voordelen van financieel inzicht met rapportages en dashboarding en hoe Moore DRV u kan ondersteunen? Laat hier uw contactgegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Jolijn Reinhoudt

IT Consultant

Contactformulier

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *