Financieel inzicht met
dashboarding

Continu bijsturen op basis van actuele informatie

Als ondernemer maakt u de hele dag door keuzes. Daarvoor heeft u informatie nodig die u direct inzicht geeft in uw bedrijfsvoering. Met onze totaalaanpak Pro krijgt u dat inzicht: een volledig geïntegreerde online administratie die u actuele en betrouwbare managementinformatie biedt in een overzichtelijk en gepersonaliseerd dashboard, ondersteund door onze betrokken adviseurs. Met financieel inzicht en advies op maat maakt u de beste keuzes voor een vaste koers van uw bedrijf.

Wat onze cliënten zeggen

"Wat ik echt een uitvinding vind is het dashboard van Moore DRV. In een handig overzicht van tellers en meters kun je bijvoorbeeld je geldstromen volgen of in een oogopslag de resultaten van een maand, kwartaal of jaar zien. Zo zag ik in een handige vergelijking dat in april en mei onze inkomsten ineens enkele procenten waren gedaald. Je kunt zoiets meteen verklaren en waar mogelijk ingrijpen. Moore DRV geeft je op die manier meer inzicht en controle: precies dat waar je als ondernemer behoefte aan hebt!"

Marcel Schuler - Discus de Lier en Dierenportiek.nl

Financieel inzicht op elk moment

In uw organisatie legt u in verschillende systemen financiële en operationele gegevens vast. Door systemen te koppelen en gegevens te combineren, ontstaat een schat aan data. Onze oplossing verzamelt die nuttige managementinformatie en presenteert deze op uw online dashboard van meters en tellers. Dit dashboard richten we in op basis van uw behoeften en gekozen KPI’s.

 

Alles onder controle

Met ons dashboard heeft u alles onder controle. Handige alerts houden u op de hoogte van afwijkende cijfers. Zo krijgt u bijvoorbeeld inzicht in uw werkkapitaal, uw debiteuren en afwijkingen van uw begroting. In één oogopslag ziet u welke onderdelen in de bedrijfsprocessen goed presteren en welke uw aandacht nodig hebben. Zo kunt u tijdig kansen en risico’s signaleren en de best onderbouwde beslissingen te nemen.

Voordelen van onze aanpak

  • Geautomatiseerde administratieve processen.
  • Een maatwerkoplossing die financiële en operationele systemen koppelt.
  • Alle informatie altijd beschikbaar in één dashboard.
  • Actuele informatie op basis waarvan u kunt beslissen.
  • Een financieel regisseur: een accountant die meekijkt, relevante adviezen geeft en waar nodig andere specialisten inschakelt.

Signalering en proactief financieel advies

Via uw online dashboard volgen ook wij de ontwikkelingen in uw bedrijf op de voet. Denk bijvoorbeeld aan uw omzet, voorraden, personeelskosten en het ziekteverzuim van uw personeel. Onze adviseurs signaleren op welke onderdelen de prestaties afwijken van uw prognose of doelstellingen en informeren u proactief van deze ontwikkelingen. Wij zoeken samen met u naar verklaringen, denken mee in oplossingen en geven praktisch advies. Op die manier ziet u geen ontwikkelingen over het hoofd en bent u verzekerd van het financiële inzicht om afgewogen beslissingen over uw bedrijf te kunnen nemen. Met de totaalaanpak Pro houdt u altijd overzicht en controle.

 

Meer inzicht krijgen met een adviseur

Soms wilt u overleggen met een adviseur. Iemand die weet hoe uw organisatie ervoor staat. Een specialist die meekijkt, opvallende zaken signaleert, verklaringen geeft en oplossingen aanreikt. Dankzij de Pro-aanpak kijkt er altijd een paar ogen met u mee. Wanneer u een vraag heeft of wilt overleggen, dan is uw adviseur altijd op de hoogte van de actuele situatie in uw bedrijf en kunt u meteen ter zake komen.

Meer weten over dashboarding?

Wilt u meer weten over de voordelen van financieel inzicht met dashboarding en hoe Moore DRV u kan ondersteunen? Laat hier uw contactgegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

drs. Martin Witt RA

Partner en accountant

Contactformulier

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *