Gestandaardiseerde
dashboards in Power BI

Financieel en operationeel inzicht

Veel mkb-ondernemers en controllers missen inzicht in de bedrijfsprestaties, knelpunten en inefficiënties in processen. Toch is er veel data beschikbaar binnen de onderneming. Vaak ontbreekt echter de expertise om deze data bij elkaar te brengen en te transformeren tot waardevolle informatie. Informatie die u als ondernemer of controller helpt processen beter te analyseren, optimaliseren en beter onderbouwde beslissingen te nemen. Die informatie wilt u snel en frequent kunnen ophalen. Echter, het verzamelen van deze informatie en verwerken tot heldere rapportages kost u en uw medewerkers veel tijd. Daar kunnen wij u bij helpen met een standaard dashboard in Power BI dat ontwikkeld is op basis van de input van onze accountants. Voor een vast bedrag per maand heeft u snel het juiste inzicht in uw bedrijf. En wilt u later meer informatie in uw dashboard? Geen probleem; dit kunt u op ieder gewenst moment verder uitbreiden of aanpassen naar uw wensen en behoeften.

Dit krijgt u

method image

Standaard dashboard

method image

Inrichting Exact Online

method image

Onboarding

method image

Nazorg

Waarom een gestandaardiseerd dashboard in Power BI?

Een gestandaardiseerd dashboard biedt u een laagdrempelige start met Power BI. Power BI is een service die u aansluit op één of meerdere gegevensbron(nen), zoals uw boekhouding, salarisadministratie, verkoopsysteem etc. De data worden opgehaald uit de applicatie naar een datawarehouse, waar deze worden gestructureerd en vervolgens gevisualiseerd in een dashboard. Samen met onze partner LinkThings hebben we gezorgd voor een goed gestandaardiseerd dashboard, waarmee u de juiste inzichten krijgt in uw data. Onze accountants zijn nadrukkelijk betrokken bij de ontwikkeling van het dashboard. Het voordeel daarvan? Zo weet u zeker dat de kengetallen of kpi’s in uw dashboard de juiste zijn om goed onderbouwde beslissingen voor uw bedrijf te kunnen nemen. Ook kunnen wij heel goed inschatten welke informatie nodig is om te voldoen aan de verwachtingen van uw stakeholders.

 

Wat bieden we aan?

Samen met onze partner LinkThings bieden we een standaard dashboard aan op basis van uw financiële en operationele data, tegen een vaste prijs per maand. Door de samenwerking tussen een erkende accountantsorganisatie en softwareleverancier kunt u gebruikmaken van een goed ingericht dashboard met de financiële kengetallen die u als ondernemer ook daadwerkelijk nodig heeft.

We checken uw administratie(s) en koppelen deze aan het Power BI dashboard. Vervolgens zorgen we voor een persoonlijke onboarding van alle betrokkenen binnen uw organisatie. In de daaropvolgende maand wordt nazorg geboden en er is altijd ruimte voor laagdrempelig contact voor vragen of ondersteuning. Dit allemaal tegen laagdrempelige éénmalige inrichtingskosten.

U heeft dus geen kennis van data en techniek nodig in uw organisatie. Bent u tevreden over het standaard dashboard, maar wilt u toch wat extra informatie toegevoegd hebben op basis van uw eigen KPI’s? Dan denken wij graag met u mee en kijken of we dit kunnen toevoegen aan het standaard dashboard. Zo bent en blijft u altijd flexibel!

 

Logo LinkThings

Voordelen van ons standaard dashboard in Power BI

 • Financiële kengetallen vastgesteld door een erkend accountantskantoor.
 • Overzichtelijk dashboard met een prettige user interface.
 • Snelle onboarding en dus snel in gebruik.
 • Cloud-based, dus altijd en overal toegankelijk.
 • Eenvoudig aan te sluiten op meerdere administraties.
 • Goedgekeurd door een erkend accountants kantoor.
 • Mogelijkheid tot doorontwikkeling (flexibele en schaalbare oplossing).
 • Inrichting, onboarding en nazorg in het pakket.

Voor wie zijn gestandaardiseerde rapportages en dashboards in Power BI interessant?

Power BI is met name interessant voor bedrijven met meerdere administraties of bedrijven die willen sturen op operationele data. Heeft u een grote hoeveelheid data(bronnen), mist u inzicht om bepaalde uitdagingen op te lossen of ervaart u geregeld een gevoel van onrust? Dan kan Power BI u helpen. Door gebruik te maken van deze laagdrempelige instap, kunt u eerst klein beginnen, om eventueel later door te ontwikkelen.

 

Wilt u goed van start met het gestandaardiseerde dashboard in Power BI?

Om eerst kennis te maken en vervolgens direct goed van start te gaan bieden we het volgende aan:

 • Demo. Maak kennis met één van onze consultants. Zij verzorgen vrijblijvend een demo en vertellen u meer over de mogelijkheden voor uw organisatie.
 • Scan en advies. Onze consultants doen een snelle scan van uw administraties en geven vervolgens advies over de inrichtingen en het vervolgtraject.
 • Inrichting. Wij voeren optimalisaties door in uw administraties, zodat het koppelen vervolgens de juiste output geeft. Vervolgens koppelen we het gestandaardiseerde dashboard aan uw administraties.
 • Oplevering en onboarding. Zodra alles goed door ons getest is, leveren we het dashboard aan u op en doen we vervolgens een onboarding bij u op kantoor (of online als u dat liever heeft). We leggen dan aan alle betrokkenen aan uit hoe het werkt en zorgen voor naslagwerk.
 • Nazorg. Onze consultants nemen in de tweede maand na oplevering opnieuw contact u op. We horen dan graag of u tevreden bent over het huidige dashboard en of we nog ergens mee kunnen helpen.
 • Service. Loopt u tijdens het gebruik tegen problemen aan of heeft u specifieke vragen? U kunt altijd contact met ons opnemen voor serviceverzoeken.

Meer informatie over een dashboard in Power BI?

Wilt u meer weten over ons gestandaardiseerde dashboard in Power BI of wilt u meer weten over Power BI in het algemeen? Laat hier uw contactgegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Jolijn Reinhoudt

IT Consultant

Contactformulier

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *