Sponsoring

Moore DRV werkt in de echte economie. We voelen ons nauw betrokken bij het werkgebied Zuidwest-Nederland waarin wij werken en wonen. Daarom zijn we een betrokken partner van een aantal toonaangevende evenementen in de regio Zuidwest-Nederland. Dat betekent dat we niet alleen de evenementen sponsoren en meedoen, maar ook meedenken met de organisatie.

Waarom sponsoren wij?

method image

Lokale betrokkenheid

method image

Top prestaties leveren

method image

Sportieve werkgever

Thema’s voor sponsoring

We sponsoren activiteiten binnen drie vastgestelde thema’s:

 • Sport: het leveren van een topprestatie stimuleren we, zowel op zakelijk als sportief vlak. Daarin zien we overeenkomsten, want het leveren van een topprestatie kan alleen als er topkwaliteit wordt geboden. We maken de keuze om de hardloopsport, fietssport, voetbalsport en golfsport te sponsoren. Veel van onze medewerkers zijn actief betrokken bij deze sporten.
 • Kennis: Onze grote kracht is de expertise die we in huis hebben. We willen deze kennis delen met andere ondernemers zodat zij het beste resultaat kunnen bereiken. Het vormt de basis van ons bestaan. Een initiatief waar inspiratie en kennisdeling tussen ondernemers voorop staat bekijken we dan ook met veel interesse.
 • Cultuur en maatschappij: wij zijn betrokken bij de regio waarin we opereren. Die regio heeft baat bij een gevarieerde, aantrekkelijke en actieve leefomgeving. Daarom dragen wij graag bij aan initiatieven die bijdragen aan de culturele en maatschappelijke ontwikkeling van ons woon- en werkgebied.

 

Sponsorcriteria

Moore DRV heeft een sponsorbeleid opgesteld waarin criteria zijn opgenomen voor het aangaan van een samenwerking. Alle sponsoraanvragen worden getoetst aan de hand van deze criteria. We zetten de belangrijkste criteria hieronder kort voor u uiteen:

 • De sponsoring valt binnen een van de hierboven genoemde thema’s.
 • De doelgroep bevindt zich in de regio Zuidwest-Nederland en binnen de doelgroep bevinden zich ondernemers in het mkb.
 • Bij de sponsoring is een actieve betrokkenheid vanuit Moore DRV bij het project, de club, organisatie of vereniging.
 • Er wordt duidelijk en actief naar buiten gebracht dat Moore DRV de activiteit ondersteunt.
Sponsoring Singelloop 2022

‘De Singelloop is een thuiswedstrijd voor mij’

"We ondersteunen elkaar, maar stimuleren elkaar ook om het beste resultaat neer te zetten. Net als in mijn werk als belastingadviseur heb ik tijdens het lopen een doel voor ogen. Ik wil een goede prestatie neerzetten en daarvoor moet je goed voorbereid zijn, discipline hebben en een doorzetter zijn. Daarom ga ik ook voor een topprestatie bij de Singelloop!"

Dirk van Dorsselaer - Partner en belastingadviseur

Welke events sponsoren wij zoal?

Kustmarathon Zeeland

Moore DRV is zilveren sponsor van de Kustmarathon Zeeland. De marathon staat bekend als de zwaarste en mooiste marathon van Nederland. Moore DRV is niet alleen betrokken bij de organisatie, maar levert ook een actieve bijdrage aan het evenement door deel te nemen aan de diverse onderdelen. Hier vertellen wij meer over deze sponsoring.

 

Singelloop Breda

Moore DRV is topsponsor van de Bredase Singelloop. Moore DRV wil een actieve bijdrage leveren aan het evenement door betrokken te zijn, mee te denken én mee te lopen. Klik hier voor meer informatie over deze sponsoring.

 

Moore DRV Beach Event Roosendaal

Ieder jaar in juli vindt het Moore DRV Beach Event Roosendaal plaats op het Tongerloplein in Roosendaal. Moore DRV is sinds 2017 hoofdsponsor van dit evenement en wil hiermee haar lokale betrokkenheid tonen. Zo is Moore DRV naamgever van het Beach Event Roosendaal en duidelijk zichtbaar met een groot aantal spandoeken en vlaggen. Naast de zichtbaarheid langs de kant, is Moore DRV ook in het veld aanwezig. Daarom doen we elk jaar mee met twee teams aan het bedrijventoernooi en sponsoren twee teams tijdens het hoofdtoernooi. Lees hier meer over onze sponsoring aan dit event.

 

Beach Event Bergen op Zoom

Lokale betrokkenheid staat hoog in het vaandel bij Moore DRV. Daarom wordt naast het Beach Event in Roosendaal ook het Beach Event in Bergen op Zoom sinds een aantal jaar gesponsord. Dit evenement start altijd begin juli en bevindt zich op de Grote Markt, zodat ook de Peperbus kan mee genieten van dit spektakel. Moore DRV is duidelijk zichtbaar met een groot aantal spandoeken en vlaggen. Op het veld is dat niet anders, want er doen ieder jaar twee teams mee die strijden voor de overwinning in dit bedrijventoernooi.

 

Kom in de Kas

Moore DRV is regionale hoofdsponsor van Kom in de Kas in het Westland. Dit gratis landelijke evenement biedt het grote publiek een uniek kijkje in de kassen van verschillende glastuinders door heel Nederland. Deze trotse telers van groenten, bloemen, planten en fruit delen maar al te graag waar ze trots op zijn. Meer over Kom in de Kas in het Westland leest u hier.

 

Wooning Zesdaagse

Moore DRV is ploegsponsor van de Wooning Zesdaagse in Rotterdam. Tijdens dit evenement dragen enkele renners het Moore DRV logo en zijn we goed zichtbaar in Ahoy. Onderdelen als de koppelkoers, puntenkoers, derny, koppelafvalling, sprint en keirin komen iedere dag voorbij. Lees hier meer over het baanwielrenevenement. 

Continu uitdagend

We dagen werknemers uit om het beste uit zichzelf te halen: te groeien naar een nieuwe functie, zelf verantwoordelijkheden te nemen, mooie opdrachten uit te voeren en mee te doen aan diverse sportevents die we sponsoren. Collega's krijgen bij Moore DRV de kans om zichzelf te blijven ontwikkelen, dingen te proberen en zichzelf te laten zien. Eigen initiatief wordt enorm gewaardeerd én beloond.

Ook uitdaging in de privésfeer

Moore DRV’ers zoeken niet alleen uitdaging in hun werk, maar ook in hun privé! En dat snappen wij heel goed. Het is een van de redenen dat we diverse sportevenementen zoals de Singelloop, Harbour Run en de Kustmarathon sponsoren. We stimuleren het leveren van een topprestatie, zowel op zakelijk als sportief vlak. Daarom doen veel collega’s mee aan deze evenementen, uiteraard volledig in stijl met onze eigen Moore DRV sportkleding!

Sponsoraanvraag

Wilt u een sponsoraanvraag indienen? Dat kan door via het contactformulier.

In dit voorstel staat een omschrijving van de activiteit, waarom Moore DRV een geschikte sponsor is, wat er van Moore DRV wordt verwacht als sponsor, wat de tegenprestaties zijn, of er andere sponsoren zijn en wat doelgroep is van de gesponsorde activiteit.

Aan de hand van de aanvraag en de hierboven genoemde criteria beoordelen wij of het project in aanmerking komt voor sponsoring en of ondersteuning mogelijk is binnen de beschikbare budgetten.

Contactformulier

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *