Singelloop Breda

Moore DRV is topsponsor van de Bredase Singelloop. Om een actieve bijdrage te leveren aan het evenement zijn we niet alleen betrokken bij de organisatie, maar proberen we ook met zoveel mogelijk relaties en collega’s aan de start te staan. Komende editie is Moore DRV voor het achtste jaar op rij sponsor en het evenement wordt georganiseerd op zondag 3 oktober 2021.

WAAROM SPONSOREN WIJ?

Lokale betrokkenheid

Top prestaties leveren

Sportieve werkgever

Verantwoord ondernemen

Sponsor van de Singelloop

Moore DRV is topsponsor van de Bredase Singelloop. Moore DRV wil een actieve bijdrage leveren aan het evenement door betrokken te zijn, mee te denken én mee te lopen.

Jan van Zon trotse sponsor Bredase Singelloop

Trotse sponsor Singelloop Breda

"Ondersteuning aan een sportief evenement zoals de Singelloop past heel goed bij wat wij doen. Ons werk houdt in dat we ondernemers helpen bij het steeds weer verbeteren en optimaliseren van hun bedrijfsprestaties. Dat gevoel is bij hardlopen in de kern hetzelfde. Daarbij komt dat veel medewerkers van Moore DRV de loopsport beoefenen. We nemen elk jaar met meerdere teams deel aan onder meer de Singelloop."

Jan van Zon - Partner en accountant bij Moore DRV

Succesvol partnership

Afgelopen edities liepen bijna 100 DRV-lopers mee op de verschillende afstanden. Niet alleen de lopers gehuld in DRV-shirt gaven de stad een blauw tintje, ook was Moore DRV duidelijk zichtbaar op diverse locaties in de stad. We kijken tevreden terug op onze deelnames aan de Singelloop. De lopers zetten ieder weer een topprestatie weg en ook alle vrijwilligers leveren ieder jaar een grote inspanning wat onze deelname aan de Singelloop tot een succes maakt.

Bredase Singelloop

De Singelloop Breda is een loopevenement waarbij de gezellige en bourgondische Bredase sfeer voorop staat. De duizenden toeschouwers en de vele muziekgroepen, dj’s en dansgroepen langs het parcours maken de Singelloop Breda een van gezelligste lopen van Nederland. Lopers kunnen deelnemen aan de 5 km, 10 km, halve marathon, bedrijvenloop of familieloop.