Singelloop Breda

Moore DRV is topsponsor van de Bredase Singelloop. Om een actieve bijdrage te leveren aan het evenement zijn we niet alleen betrokken bij de organisatie, maar proberen we ook met zoveel mogelijk relaties en collega’s aan de start te staan.

 

Sponsor van de Singelloop

Moore DRV is al sinds 2014 afstandssponsor van de Bredase Singelloop en ieder jaar staan er bijna 100 lopers namens deze organisatie aan de start.

WAAROM SPONSOREN WIJ?

Lokale betrokkenheid

Topprestaties leveren

Sportieve werkgever

Verantwoord ondernemen

Sponsoring Singelloop Patrick Hausen

Trotse sponsor Singelloop Breda

"Ondersteuning aan een sportief evenement zoals de Singelloop past heel goed bij wat wij doen. Ons werk houdt in dat we ondernemers helpen bij het steeds weer verbeteren en optimaliseren van hun bedrijfsprestaties. Dat gevoel is bij hardlopen in de kern hetzelfde. Daarbij komt dat veel medewerkers van Moore DRV de loopsport beoefenen. We verschijnen daarom ook ieder jaar met bijna 100 lopers aan de start. Verder staat een gezonde levensstijl en gezellig samen zijn bij ons hoog in het vaandel, deze combinatie zien we terug bij de Singelloop. "

Patrick Hausen - Partner en accountant bij Moore DRV

Succesvol partnership

Jaarlijks lopen bijna 100 collega’s en relaties mee op de verschillende afstanden. Niet alleen de lopers gehuld in Moore DRV-shirt voegden sfeer toe aan de stad, ook is Moore DRV duidelijk zichtbaar op diverse locaties in Breda. We kijken ieder jaar tevreden terug op onze deelname aan de Singelloop. De lopers zetten ieder weer een topprestatie neer en ook alle vrijwilligers leveren ieder jaar een grote inspanning wat onze deelname aan de Singelloop tot een succes maakt.

Bredase Singelloop

De Singelloop Breda is een loopevenement waarbij de gezellige en bourgondische Bredase sfeer voorop staat. De duizenden toeschouwers en de vele muziekgroepen, dj’s en dansgroepen langs het parcours maken de Singelloop Breda een van gezelligste lopen van Nederland. Lopers kunnen deelnemen aan de walking & wheeling, 5 km, 10 km, halve marathon, bedrijvenloop of familieloop.