Online boekhouden op maat

Administratieve bediening zoals u dat wilt

Uw boekhouding doen is niet waarvoor u begon met ondernemen. Daarom maken we boekhouden graag zo makkelijk mogelijk. Met onze totaaloplossing Pro organiseert u in één keer uw online boekhouding. Het is daarmee niet alleen eenvoudiger en efficiënter. De koppeling aan uw financiële en operationele systemen creëert daarnaast een schat aan managementdata die u helpen bij het koers houden uw bedrijf. Heeft u meer behoefte aan een instapmodel voor een prettige lage prijs? Kies dan voor de volledig digitale bediening van Smart.

Van As column online boekhouden

Wat onze cliënten zeggen:

"Moore DRV helpt ons niet alleen met de boekhouding en de administratie, maar zorgt er ook voor dat we over de juiste managementinformatie kunnen beschikken. Daarom zijn we overgestapt op Exact Online. Dit geïntegreerde online boekhoudsysteem geeft ons de meest actuele managementdata van ons bedrijf. Zo kunnen we bijvoorbeeld de brutomarge in de gaten houden en controleren of de kosten in lijn zijn met de begroting. Bovendien kijkt onze adviseur actief mee om opvallende resultaten te signaleren."

Wouter van As - Van As Print & Sign

Handig online facturen verwerken

Met DRV Facturen is facturen verwerken een stuk eenvoudiger en efficiënter geworden. Met de handige DRV Facturen app maakt u een scan van uw factuur. Facturen die u scant komen direct op de werklijst in uw online boekhoudpakket. Vervolgens kan de factuur het proces in. Naast het scannen van facturen kunt u ook digitaal binnengekomen facturen accorderen, waarna deze in de administratie verwerkt worden. En uiteraard kunt u ook uw eigen facturen eenvoudig digitaal maken en verzenden.

 

Inzicht krijgen via uw dashboard met Pro

Met de totaaloplossing Pro doet u veel meer dan boekhouden alleen. Boekhouddata kan gemakkelijk worden samengevoegd, zoals de gegevens over uw facturen en uw bankmutaties. Vervolgens zet Moore DRV deze data om in betrouwbare informatie in uw online dashboard, dat wij in overleg met u op maat inrichten. Ook gegevens uit uw operationele systemen verwerken we tot bruikbare managementinformatie, bijvoorbeeld de omzet per productgroep, de ontwikkeling van personeelskosten of de stand van de liquide middelen. Ook wordt de verwachting voor de rest van de periode voor u in beeld gebracht.

De voordelen van online boekhouden

  • Online boekhouding is veel sneller en makkelijker.
  • Volledig integratie met uw financiële en operationele systemen.
  • Altijd en overal inzicht in uw actuele online boekhouding.
  • Uw gehele boekhouding op één veilige, centrale plaats online waar automatisch back-ups worden gemaakt; uw financiële gegevens gaan nooit verloren.
  • Alle vrijheid en mogelijkheden om zelf (een deel van) uw boekhouding te voeren.

Actuele alerts en praktische adviezen

Wanneer u kiest voor Pro houden wij u altijd op de hoogte van afwijkende data. Zo krijgt u een alert als uw kredietlimiet bijna is bereikt. Daarnaast kijkt er bij Moore DRV altijd iemand met u mee naar uw dashboard en cijfers. Bij opvallende ontwikkelingen nemen we direct contact met u op. Bijvoorbeeld over de kapitaalbehoefte die uit de data blijkt. Zo kunt u altijd direct aan de slag met onze praktische adviezen. Met Pro kiest u niet alleen voor de systeemintegratie van uw online boekhouding, maar u ontvangt ook de ondersteuning van ervaren adviseurs in één totaaloplossing.

 

Online boekhouding gekoppeld aan nagenoeg ieder softwarepakket

Wij maken een volledig geïntegreerde online boekhouding mogelijk. Wij werken vaak met Exact Online, maar kunnen dit ook op basis van uw huidige boekhoudpakket doen. We kunnen koppelen met veel verschillende financiële en operationele systemen. Ook met softwaresystemen die bijvoorbeeld specifiek in uw branche worden gebruikt. Inmiddels hebben we al ruime ervaring met het koppelen van verschillende softwarepakketten en kunnen we nagenoeg ieder pakket koppelen. En dit worden er steeds meer dankzij de nauwe samenwerking met onze leveranciers. Op die manier biedt Moore DRV voor iedere onderneming een totaaloplossing voor online boekhouden.

 

Belastingaangiftes uitbesteden

De keuzes die u op dagelijkse basis maakt hebben invloed op de belasting die u moet betalen. Wanneer wij u op administratief gebied ontzorgen, hebben wij uw fiscale situatie goed inzichtelijk. Hierdoor kunnen we op efficiënte wijze voorzien in uw belastingaangiftes. Zo houdt u meer tijd over voor dat waar u goed in bent: ondernemen.

Meer weten over online boekhouden?

Wilt u meer weten over de verschillende manieren waarop Moore DRV u kan ondersteunen bij uw online boekhouding? Laat hier uw contactgegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Marc van Can AA

Partner en accountant

Contactformulier

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *