Herstructurering van uw
bedrijfsstructuur

Belastingadvies

Denkt u erover na om uw bedrijf te verkopen? Wilt u uw vermogen uit de risicosfeer halen? Heeft u onroerend goed? Maakt uw onderneming een groei of krimp door? Heeft u verschillende bedrijfspanden in een bv zitten? Of maakt u veel winst? Dit kunnen allemaal redenen zijn om na te denken over herstructurering van uw organisatie.

Ondernemer & Privé Totaalbouw Zeeland

Wat onze cliënten zeggen

"Toen ik mij vijf jaar geleden op een andere markt aan het richten was vond mijn vaste adviseur bij Moore DRV dat het bedrijf nog te afhankelijk van mij. Als ik op vakantie zou gaan, of ik werd ziek, dan kwam er niets binnen. Hij raadde mij aan een merk te bouwen en een andere bedrijfsstructuur te kiezen met een fysieke locatie en een team om me heen. Als ik nu terugkijk ben ik dankbaar voor dat advies en de samenwerking. Elk accountantskantoor kan mijn aangiftes verzorgen. Maar Moore DRV geeft dusdanige adviezen die echt invloed hebben op mijn bedrijf en mijzelf. En daar hoef ik niet eens om te vragen. Ze zijn erg meedenkend en dát vind ik belangrijk.’"

Ronald van der Hart - Totaalbouw Zeeland

Herstructurering op maat

De meest optimale structuur van uw organisatie die aansluit op uw wensen en behoeften, vraagt om de juiste begeleiding. Onze adviseurs leveren u advies op maat en helpen u bij de implementatie van de gekozen structuur. Ook in de samenwerking met de Belastingdienst en de notaris kunt u op ons rekenen zodat uw herstructurering resulteert in de meest optimale fiscale en juridische structuur.

Meer informatie over herstructurering?

Wilt u meer weten over het herstructureren van uw bedrijfsstructuur? Laat hier uw contactgegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

mr. Mariëlle Spuijbroek

Partner en belastingadviseur

Contactformulier

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *