Personeel & salaris

Van salarisadministratie tot
hr-vraagstukken

Uw personeelszaken en administratie op orde

Personeel is vaak een bepalende factor voor het succes van uw onderneming. Maar om dat succes samen te kunnen realiseren, moet u als werkgever wel voldoen aan een aantal verplichtingen en een goede personeels- en salarisadministratie bijhouden. Moore DRV helpt u om personeel te behouden en zo effectief mogelijk in te zetten, rekening houdend met de wettelijke kaders en de collectieve arbeidsovereenkomsten. En zorgt dat u hier zo min mogelijk tijd aan kwijt bent. Dat doen we enerzijds door u te helpen met uw salarisadministratie, hr-administratie, loonaangiftes en meer. En met specialisten die u helpen met hr-vraagstukken als arbeidsvoorwaarden, personeelsbeleid, verzuim en ontslag.

Hier staan wij voor

method image

Alles goed geregeld

method image

Efficiënte personeels- & salarisadministratie

method image

Specialistische hr-kennis

method image

Slim kosten besparen

Horeca accountant column orangerie Mattemburgh

Wat onze cliënten zeggen

"Als ondernemer moet je blijven innoveren. Dat kan alleen door je te laten informeren door goede mensen en te werken met partners die je ontzorgen. Zo helpt Moore DRV ons door de salarisadministratie voor ons te verzorgen. Dat scheelt ons ontzettend veel tijd. Daarnaast hebben ze ook specialisten in huis die je kunnen adviseren bij specifieke situaties rondom personeel, zoals ontslag. Zo kunnen ze je concreet verder helpen!"

Frank van Akkeren - Orangerie Mattemburgh

Onze aanpak

Wij helpen u als werkgever door met gespecialiseerde collega’s advies, ondersteuning en administratieve verwerking af te stemmen op uw behoeften. Binnen Moore DRV werken hr-adviseurs, fiscalisten, salarisadviseurs en salarisadministrateurs nauw samen in één team. Zo bieden we ondersteuning op uitvoerend gebied in alle fases van het werkgeverschap. Door slim samen te werken, heeft u alle aandacht voor datgene waar u goed in bent: ondernemen.

Wat onze ondersteuning u kan opleveren

  • De inzet van uw personeel voldoet altijd aan de wettelijke kaders.
  • Uw salaris- en personeelsadministratie zijn efficiënt ingericht, altijd op orde en kosten u weinig of geen tijd.
  • Wij helpen u uw personeel zo effectief mogelijk in te zetten en te ontwikkelen en adviseren u over een passend personeelsbeleid.
  • U kunt rekenen op de expertise van onze specialisten op tal van gebieden bij complexere personeelsvraagstukken.
  • U krijgt adviezen die u helpen slim te besparen op uw personeelskosten.

Bespaar tijd en geld op uw salarisadministratie

Het voeren van een goede salarisadministratie is voor veel ondernemers een tijdrovende klus. Met behulp van de juiste software pakketten, kunt u echter veel tijd besparen. Met behulp van geautomatiseerde workflows van de kerntaken kunt u deze administraties efficiënter en overzichtelijker beheren. Wijzigingen in de personeelsplanning worden bijvoorbeeld direct doorgevoerd in de automatisch ingeboekte uren en uw salarisadministratie.

Door al uw systemen bovendien aan elkaar te koppelen bespaart u veel handelingen en krijgt u optimaal inzicht. Met behulp van overzichtelijke dashboards bent u continu op de hoogte van de o.a. de gewerkte uren, salarissen, vakanties en het ziekteverzuim binnen uw organisatie.

Salarisverwerking zoals u dat wilt

Salarisadministratie uitbesteden

Onze salarisadministrateurs zorgen dat uw salarisadministratie altijd op orde is en schakelen de juiste specialisten binnen onze organisatie in wanneer dat nodig is. Zo weet u zeker dat uw personeelszaken altijd in orde zijn!

Salarisadministratie zelf online doen

Zelf uw salarisadministratie online doen is eenvoudig met Nmbrs. Dit pakket bespaart u veel tijd en geeft u beter inzicht. Wij helpen u met advies en een optimale inrichting.

Ondersteuning bij uw hr-administratie en personeelsplanning

Ook op uw hr-administratie kunt u veel tijd besparen. We hebben diverse hr-informatiesystemen die met behulp van geautomatiseerde workflows zorgen voor een efficiënter beheer van, en optimaal inzicht in uw administratie. Zo wordt bijvoorbeeld na het accorderen van een verlofaanvraag een automatische bevestiging naar de medewerker gestuurd en zijn verlofsaldo direct aangepast in uw salarisadministratie.

Veel tijd kwijt aan uw personeelsplanning? Wij helpen u met een digitale personeelsplanning voor eenvoudig inroosteren, inzicht in de uren en koppeling met uw salarisadministratie.

 

Hr-vraagstukken. Van werving en selectie tot ondersteuning bij geschillen

Voldoet uw personeelsbeleid aan alle wet- en regelgeving en klopt uw personeelsbeleid op strategisch vlak? Zelfs als u dit op orde heeft kunt u nog steeds tegen hr-vraagstukken aanlopen. Wij kunnen u ondersteunen u bij korte lopende vraagstukken, maar ook in langdurige trajecten. Een greep uit de mogelijkheden:

Ondersteuning bij salarisadministratie of hr vraagstukken?

Wilt u meer weten over de waarde die Moore DRV voor u kan toevoegen op het gebied van personeel & salaris? Laat hier uw contactgegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Marco Prins AA

Partner en accountant

Contactformulier

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *