Uw jaarrekening controleren

Met een kritische blik, maar ook met oog voor uw zakelijke belangen

Uw jaarrekening is een waardevolle bron van informatie. De kwaliteit van uw jaarrekening is daarom belangrijk. En niet alleen voor u. Ook crediteuren, aandeelhouders, financiers en de Belastingdienst moeten op uw financiële verslaglegging kunnen vertrouwen. Bovendien moet deze voldoen aan de steeds strengere wet- en regelgeving. Moore DRV controleert uw jaarrekening op efficiënte wijze.

Audit & Assurance BVR Groep

Wat onze cliënten zeggen

"Moore DRV is steevast vertegenwoordigd in ons maandelijkse directieoverleg. Dat is bij andere bedrijven misschien ongebruikelijk, maar wij vinden het erg nuttig. We bekijken samen de maandrapportages en de liquiditeitspositie en bespreken wat er speelt. Op die manier is een adviseur of accountant snel op de hoogte van wat er speelt en geeft meteen advies waar dat nodig is. Dat werkt uiterst efficiënt. "

Peter Suijkerbuijk - BVR Groep

Uw jaarrekening in goede handen

Voor de controle van uw jaarrekening stellen we een team van specialisten samengesteld. Met ruim 90 professionals in de controlepraktijk heeft Moore DRV altijd de juiste vak- en sectorkennis in huis. Daarnaast is het belangrijk dat zij uw bedrijf begrijpen. Wat zijn de belangrijkste opbrengst categorieën? Welke kosten horen daarbij? En wat is bijvoorbeeld een gebruikelijke financiering? Elk bedrijf is uniek. De accountants van Moore DRV doorzien uw bedrijf in werking en gebruiken deze informatie in de controleaanpak.

Uiteraard voldoet Moore DRV aan de wet- en regelgeving om controles te mogen uitvoeren. We beschikken over een vergunning in het kader van de Wet toezicht accountantsorganisaties en onze externe accountants zijn aangemeld bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Van jaarrekening naar bedrijfsoptimalisatie

Onze gespecialiseerde Accountants controleren niet alleen uw jaarrekening. Zij brengen ook uw risico’s in kaart en onderzoeken of u deze voldoende beheerst. Wie doet wat, wanneer en hoe? Heeft u daarover voldoende controle? Welk risico loopt u als een medewerker uitvalt? En hoe kunnen medewerkers betalingen uitvoeren zonder dat u risico loopt? Vervolgens bespreken we met u de mogelijkheden om uw bedrijfsvoering te optimaliseren. Daarbij stellen wij ons op als uw sparringpartner: met een kritische blik, maar ook met oog voor uw zakelijke belangen.

Onze unieke en efficiënte controleaanpak

  • We werken met een vast team, waardoor u altijd één aanspreekpunt heeft.
  • We nemen vooraf met de directie de actuele ontwikkelingen, wijzigingen in relevante regelgeving en de risico’s die de directie ziet door. Zo kunnen wij onze kennis en ervaring met u delen en worden verrassingen zoveel mogelijk voorkomen.
  • We kijken verder dan de cijfers: we willen uw bedrijf in werking zien.
  • We stellen open vragen om tot inzichten te komen en werken niet met vinklijstjes en steekproeven.
  • Posten met weinig risico kijken we zoveel mogelijk geautomatiseerd na. Daardoor kunnen we meer aandacht besteden aan risicovolle posten die voor u relevant zijn.

Snel en veilig uitwisselen van documenten met DRV Online

Om de controle van uw jaarrekening efficiënt en nauwkeurig uit te voeren maken we gebruik van DRV Online. In deze online omgeving heeft u een eigen dossier. We kunnen in DRV Online bestanden delen en voor u stukken ter goedkeuring klaarzetten. Hiermee gaat de communicatie niet via allerlei verschillende applicaties zoals e-mail, Whatsapp en het boekhoud- en loonpakket, maar efficiënt en veilig via één omgeving. Ook medewerkers zoals uw controller kunnen toegang krijgen tot bepaalde stukken. U kunt de betreffende persoon hiervoor machtigen.

Meer weten over het controleren van uw jaarrekeningen

Wilt u meer weten over de waarde die Moore DRV voor u kan toevoegen op het gebied van Audit & Assurance? Laat hier uw contactgegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Lorenz van der Vliet RA

Partner en accountant

Contactformulier

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *