Corporate Finance

Aan elke transactie zit een financiële én emotionele kant

Een bedrijf kopen, verkopen of waarderen is een complex proces. Onze corporate finance adviseurs doorgronden dat proces, geven deskundig en objectief advies en begeleiden u intensief en persoonlijk. Dat doen ze met gevoel voor de zakelijke én de emotionele kant.

Hier staan wij voor

method image

Erkende overnamebegeleider

method image

Breed netwerk

method image

Oog voor zakelijk & privé

method image

Kritisch & onafhankelijk

Horeca accountant column orangerie Mattemburgh

Wat onze cliënten zeggen

"Met onze grote verbouwing in 2018 hebben we extra ingezet op duurzaamheid en de kwaliteit en beleving voor gasten verhoogd. Bijvoorbeeld met een flinke uitbouw, open keuken en een glazen pui die over de gehele breedte van het restaurant open kan. Corporate Finance specialist Pieter Poortvliet van heeft op basis van onze plannen een uitgebreide berekening en prognose gemaakt om te kijken of het concept financieel haalbaar was. Die berekening was de basis van waaruit we beslissingen maakten. En die geldt nu, 2 jaar na dato nog steeds als leidraad voor ons bedrijf."

Frank van Akkeren - Orangerie Mattemburgh

Gespecialiseerd corporate finance team

De corporate finance adviseurs zijn een gespecialiseerd team met een brede expertise en groot netwerk, ook internationaal. Het team opereert onder de naam Crossminds, een gerenommeerde naam in de markt van fusies & overnames. De kracht van onze adviseurs is het doorgronden en begeleiden van complexe processen en de manier waarop u wordt meegenomen in dat proces: actief en met op het juiste moment aandacht voor de zaken waarover u moet nadenken en besluiten. We begeleiden u op een objectief-kritische manier en met gevoel voor relaties.

 

Wij helpen u graag bij

De meerwaarde van onze adviseurs

 • Doorgronden van complexe processen
 • Begeleiden van complexe processen tot en met de feitelijke overeenkomst
 • Objectief en kritisch advies, met oog voor de zaak en de relaties
 • Opstellen en beoordelen van documenten
 • Voeren van de onderhandelingen over de voorwaarden
 • Zoeken van overnamekandidaten
 • Groot en internationaal netwerk

Overnamekantoor van het jaar 2019 & 2021

In 2019 én in 2021 werd Crossminds uitgeroepen tot overnamekantoor van het jaar. In 2019 was dat in de categorie medium en twee jaar later in de categorie large. De awards zijn uitgereikt tijdens de Fusie & Overname jaarcongressen.

 

Moore DRV & Crossminds

De dienstverlening corporate finance wordt verricht door een gespecialiseerd, zelfstandig bedrijfsonderdeel van Moore DRV: Crossminds. Adviseurs van Crossminds zijn gewend om samen te werken met de adviseurs van Moore DRV. Dat zorgt voor flexibiliteit en snelheid in het proces en voor samenhang in de expertise die nodig is om u zo goed mogelijk te helpen.

Ondersteuning bij corporate finance

Wilt u meer weten over de waarde die wij voor u kunnen toevoegen bij bedrijfsoverdracht, fusie, financieringen, strategiebepaling en interim management? Laat hier uw contactgegevens achter. Eén van de adviseurs van het Crossminds neemt vervolgens contact met u op.

Martin de Jong

Partner en adviseur Crossminds

Contactformulier

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *