Corporate Finance

Aan elke transactie zit een financiële én emotionele kant

Onze corporate finance adviseurs doorgronden complexe processen en voorzien u van deskundig financieel advies. Bijvoorbeeld over aankoop- en verkooptrajecten, bedrijfswaarderingen en het financieren van bedrijfsactiviteiten. Wij zijn de partner die naast u staat en u de juiste begeleiding en financiële ondersteuning biedt in diverse stadia van uw ondernemerschap. Zo weet u zeker dat u altijd de juiste beslissingen neemt.

Hier staan wij voor

method image

Erkende overnamebegeleider

method image

Breed netwerk

method image

Oog voor zakelijk & privé

method image

Kritisch & onafhankelijk

Horeca accountant column orangerie Mattemburgh

Wat onze cliënten zeggen

"'Met onze grote verbouwing in 2018 hebben we extra ingezet op duurzaamheid en de kwaliteit en beleving voor gasten verhoogd. Bijvoorbeeld met een flinke uitbouw, open keuken en een glazen pui die over de gehele breedte van het restaurant open kan. Corporate Finance specialist Pieter Poortvliet van heeft op basis van onze plannen een uitgebreide berekening en prognose gemaakt om te kijken of het concept financieel haalbaar was. Die berekening was de basis van waaruit we beslissingen maakten. En die geldt nu, 2 jaar na dato nog steeds als leidraad voor ons bedrijf.'"

Frank van Akkeren - Orangerie Mattemburgh

Wij helpen u graag bij

Overnamekantoor van het jaar 2019

Om onze onderscheidende kwaliteit van dienstverlening te bieden hebben we een team dat zich specialiseert op het gebied van corporate finance. Zij opereren nu onder de naam Crossminds, maar werden in 2019 onder naam Moore DRV Corporate Finance uitgeroepen tot Overnamekantoor van het jaar 2019 in de categorie medium. Dat gebeurde tijdens het Fusie & Overname jaarcongres op 4 december 2019. In totaal deden 220 overnamekantoren mee aan de verkiezingen. De prijs is mede gebaseerd op het juryoordeel over de hoeveelheid transacties en de complexiteit daarvan.

De meerwaarde van onze adviseurs

  • Financiële transacties hebben vaak diverse haken en ogen en vragen om veel uitzoekwerk. Wij nemen dit volledig voor u uit handen en weten precies waar we op moeten letten. Zo zorgen we ervoor dat u altijd op basis va de juiste informatie beslist.
  • Wij kijken niet alleen naar de zakelijke kant, maar hebben ook aandacht voor de emotionele kant.
  • Onze adviseurs hebben ruime ervaring in overnames, waarderingen en financieringen.
  • Wij staan goed bekend in de markt en hebben een groot netwerk van partners en financiers die weten dat wij gaan voor kwaliteit.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de waarde die Moore DRV voor u kan toevoegen op het gebied van corporate finance en financiering? Laat hier uw contactgegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Martin de Jong

Partner en adviseur corporate finance
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *