Bedrijf verkopen

Wilt u uw bedrijf verkopen?

Een bedrijf verkopen is een emotioneel en complex proces. Het verkoopklaar maken, het bepalen van de waarde en het onderhandelen met potentiële kopers vraagt om een objectieve, kritische blik en goede procesbegeleiding. Wij sturen het proces aan en zorgen ervoor dat de juiste zaken op het juiste moment aandacht krijgen. En ook dat iedereen de afspraken nakomt. Daarbij houden we aandacht voor de zakelijke én de emotionele kant. Daarom blijven we ook na de deal betrokken.

Wat onze cliënten zeggen

"Ik werd zelf benaderd door investeringsmaatschappij Foreman Capital. Dus ben ik maar eens gaan praten. Met een team van specialisten van Moore DRV en Crossminds ging ik vervolgens aan de slag. Moore DRV deed het fiscale deel en de accountancy. Crossminds de overname, de gesprekken, de onderhandelingen en de strategie. Het was een complex proces, waar je absoluut een overnamespecialist voor nodig hebt. Door met Marco du Pré te werken, heb ik geleerd hoe een investeerder naar je bedrijf kijkt. Dat is relevant voor de waarde. Daarom een advies aan alle ondernemers die verkoop overwegen: een overname is echt een vak apart. Laat je goed adviseren!"

Kristian Naalden - Verfwebwinkel.nl

Wij zorgen voor

  • Maximaliseren van de waarde van de onderneming
  • Zoeken van een koper voor het bedrijf
  • Onderhandelen voor zo goed mogelijke voorwaarden
  • Beoordelen van de transactiedocumenten
  • Begeleiden van het gehele proces tot de feitelijke overdracht (‘closing’)

Gespecialiseerd overnamekantoor Crossminds

Deze dienstverlening wordt verricht door een gespecialiseerd, zelfstandig bedrijfsonderdeel van Moore DRV: Crossminds. Adviseurs van Crossminds zijn gewend om samen te werken met de adviseurs van Moore DRV. Dat zorgt voor flexibiliteit en snelheid in het proces en voor samenhang in de expertise die nodig is om u zo goed mogelijk te helpen.

 

Overnamekantoor van het jaar 2019 & 2021

In 2019 én in 2021 werd Crossminds uitgeroepen tot overnamekantoor van het jaar. In 2019 was dat in de categorie medium en twee jaar later in de categorie large. De awards zijn uitgereikt tijdens de Fusie & Overname jaarcongressen.

Meer weten over uw bedrijf verkopen?

Wilt u meer weten over ondersteuning bij het verkopen van uw bedrijf? Laat hier uw contactgegevens achter. Eén van de adviseurs van het Crossminds neemt vervolgens contact met u op.

Pieter Poortvliet

Directeur en adviseur Crossminds

Contactformulier

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *