Kustmarathon Zeeland

Moore DRV is sponsor van de Kustmarathon Zeeland. De marathon staat bekend als de zwaarste en mooiste marathon van Nederland.

Sponsor van de Kustmarathon

Moore DRV is zilveren sponsor van de Kustmarathon Zeeland. Moore DRV is niet alleen betrokken bij de organisatie, maar levert ook een actieve bijdrage aan het evenement door deel te nemen aan de diverse onderdelen.

Waarom sponsoren wij?

Lokale betrokkenheid

Topprestaties leveren

Sportieve werkgever

Verantwoord ondernemen

Sponsoring Kustmarathon Freddy van der Maas

Trotse sponsor Kustmarathon

"Een aantal collega’s doen mee met een van de onderdelen, maar ook onder de collega’s die niet deelnemen leeft het evenement. Zo hebben we ieder jaar op zaterdag een aanmoedigingsteam op de Veerse Gatdam om de lopers een hart onder de riem te steken. De sponsoring past ook goed bij wat wij doen. We gaan altijd voor de beste prestatie, ook in ons werk. Deelnemen aan de marathon en ons dagelijks werk vereisen allebei een strakke planning en toewijding."

Freddy van der Maas - Directeur en accountant

Loopt u zelf mee of komt u de lopers weer aanmoedigen?

Traditiegetrouw staat er op zaterdag in het weekend van de Kustmarahton Zeeland een promoteam van Moore DRV’ers op de Veerse Gatdam om de lopers van de marathon samen met het publiek een hart onder de riem te steken. Komt u in 2023 (weer) samen met ons de lopers toejuichen? Het weekend van de Kustmarathon Zeeland is van 6 t/m 8 oktober 2023.

Kustmarathon Zeeland

Het eerste weekend van oktober staat in Zeeland in het teken van de Kustmarathon Zeeland. In dat weekend gaan de deelnemers verschillende sportieve uitdagingen aan. Op vrijdagavond vinden in Zoutelande de LadiesRun en de Light Kustrun plaats. Zaterdagochtend starten in Zoutelande de mountainbikers voor een MTB-tocht over het strand en door de bossen. In Burgh-Haamstede wordt dan het startschot gegeven voor de Kustmarathon. De marathon finisht in Zoutelande. Op zondagochtend vertrekken ook de wandelaars van Burgh-Haamstede naar Zoutelande voor de wandelmarathon. Kortom, een weekend vol sportiviteit en gezelligheid!