IT Consultancy ondersteunt Verfwebwinkel
bij automatisering

IT Consultancy heeft Verfwebwinkel ondersteunt in het automatiseren en optimaliseren van de handel-, e-commerce en voorraadprocessen. Dat zorgt voor een veel beter overzicht en een flinke tijdsbesparing. We zetten hier uiteen wat verfwebwinkel.nl doet en hoe we hun processen beter hebben ingericht.

Verfwebwinkel.nl

Verfwebwinkel.nl is in 1959 als familiebedrijf gestart en is actief op het gebied van online verkoop en handel van verf, verf-gerelateerde producten, (elektrisch) gereedschap en verfspuiten. In 2010 is de online winkel geopend en sindsdien uitgegroeid tot één van de grootste online verfwinkels in Nederland. Verfwebwinkel voert een uitgebreid assortiment van alle toonaangevende verfmerken, waaronder Sikkens, Sigma, Wijzonol en Farrow & Ball. Sinds 2022 heeft Fixami – moederbedrijf van Gereedschapcentrum.nl – Verfwebwinkel.nl overgenomen.

Referentie Verf webwinkel.nl IT Consultancy

Werkzaamheden

IT Consultancy heeft de processen geanalyseerd en Exact Online Handel geadviseerd, ingericht en gekoppeld met Lightspeed webshop voor de online verkoop en Lightspeed retail voor de kassa’s in de winkel. De online betalingen vinden plaats met payprovider Mollie. Om de verkoopfacturen te laten matchen met Mollie betalingen is de aflettermodule van xCore (voorheen dealer4dealer) gekoppeld aan Exact. Het afletteren gaat volledig geautomatiseerd, van het ophalen van het betalingsbestand tot aan het matchen van de betalingen.

 

Resultaat

Op deze wijze werkt het als één geïntegreerd systeem. De webshop is aanwezig op allerlei online kanalen. Bestellingen, leveringen en betalingen worden via verschillende kanalen afgehandeld. Met Exact voor Handel is één centraal platform gecreëerd voor de webshop, marktplaatsen, betalingen en verzendingen. Zo is er altijd overzicht op de orders, klanten en voorraden en dat zorgt voor een hogere leverbetrouwbaarheid, transparante prijzen en tevreden klanten. Zo houdt Verfwebwinkel.nl grip op hun business en heeft het tijd over om te innoveren en het bedrijf verder te ontwikkelen.

Weten hoe Verfwebwinkel.nl het project en de ondersteuning van onze IT Consultants heeft ervaren? Lees het in deze blog met eigenaar Kristian Naalden.

Oplossing
Exact Online Handel met de ondersteuning van Moore DRV

Boekhouden, order- en voorraadbeheer in 1 met Exact Online Handel

Exact Online Handel biedt geautomatiseerde processen voor inkoop, verkoop, facturatie, retouren, voorraadbeheer voor één of meerdere magazijnen, assemblage, verkoopprognoses en geavanceerde materiaalplanning. U kunt eenvoudig starten met Handel Basis en naadloos upgraden naar Geavanceerd of Premium. Het is de nummer 1 cloud-oplossing voor handelsbedrijven in Nederland.

Exact Online Handel gebruiken

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de waarde die Moore DRV voor u kan toevoegen op het gebied van IT Consultancy? Laat hier uw contactgegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Jolijn Reinhoudt

IT Consultant

Contactformulier

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *