Exact Online accountant

Boekhouden met Exact Online

Exact Online Business software heeft ruim 400.000 mkb-bedrijven als klant en is daarmee één van de grootste partijen in Nederland voor het midden- en kleinbedrijf. Met Exact Online heeft u een alles-in-1 geïntegreerd online pakket voor uw administratie. Naast Online Boekhouden en CRM zijn er specifieke oplossingen voor Uren & Facturen, Projectmanagement, Handel of Productie. Wij bieden ondersteuning en advies bij inrichting, training, helpdesk en optimalisatie van Exact Online Software.

Exact online accountant Van As

Wat onze cliënten zeggen

"Moore DRV helpt ons niet alleen met de boekhouding en de administratie, maar zorgt er ook voor dat we over de juiste managementinformatie kunnen beschikken. Daarom zijn we overgestapt Exact Online. Dit geïntegreerde online boekhoudsysteem geeft ons de meest actuele managementdata van ons bedrijf. Zo kunnen we bijvoorbeeld de brutomarge in de gaten houden en controleren of de kosten in lijn zijn met de begroting. Bovendien kijkt onze adviseur actief mee om opvallende resultaten te signaleren."

Wouter van As - Van As Print & Sign

Accountant met ruime ervaring en certificering in Exact Online

Onze consultants hebben ruime ervaring met (administratieve) bedrijfsprocessen en de implementatie van Exact Online Business software. Hierdoor kunnen wij uw bedrijfsprocessen snel doorgronden en u adviseren over een voor uw organisatie optimale inrichting van Exact Online en integratie (koppeling) met andere softwareprogramma’s of applicaties. Maar wat uniek is, is dat we naast deze technische kennis ook financiële kennis hebben. Onze consultants hebben namelijk een achtergrond in de accountancy waardoor ze nog beter zicht hebben op uw bedrijfsprocessen en zelfs aanvullend financieel advies geven!

 

Volledige grip op uw bedrijf

Met Exact Online Boekhouden zorgen we dat uw administratie met minimale inspanning altijd up-to-date en correct is. Maar we helpen u ook graag met het snel inscannen van uw bonnetjes en facturen via uw telefoon. En met een dashboard op maat waarin u in één oogopslag ziet hoe uw bedrijf ervoor staat op de kpi’s die voor u belangrijk zijn. Denk aan overzichten van de liquiditeit, de debiteurenstand, uw personeelskosten en bezettingsgraden. Zo kunt u tijdig kansen en risico’s signaleren en goed onderbouwde beslissingen nemen. U krijgt via uw dashboard zelfs inzicht in toekomstige cijfers. U kunt zelf gedetailleerde prognoses en toekomstscenario’s maken. Uiteraard helpen we u graag bij dit alles, kijken we mee naar uw processen en geven we proactief adviezen die u verder helpen.

Onze totaalaanpak

 • Geautomatiseerde administratieve processen.
 • Een maatwerkoplossing die financiële en operationele systemen koppelt.
 • Alle informatie altijd beschikbaar in één dashboard.
 • Actuele informatie op basis waarvan u kunt beslissen.
 • Een financieel regisseur: een accountant die meekijkt, relevante adviezen geeft en waar nodig andere specialisten inschakelt.

Hoe helpen we u met Exact Online boekhouden?

Exact Online Boekhouden is een compleet boekhoudprogramma met bankieren, factureren en relatiebeheer. Voor al het andere zijn er integraties met meer dan 230 zakelijke softwareprogramma’s. Wilt u goed van start met Exact Online Boekhouden? Dan helpen wij u graag bij:

 • Vragen en meer informatie over de keuze voor het juiste abonnement dat aansluit bij uw wensen en behoeften.
 • Advies en implementatie van de inrichting van de Exact Online omgeving(en) toegespitst op de werkzaamheden van uw bedrijf.
 • Aanmaken of het importeren van data (conversie) uit andere systemen, zoals bijvoorbeeld grootboekrekeningschema, debiteuren, crediteuren, een beginbalans, betalingscondities, artikelen etc.
 • Aanmaken van lay-outs zoals offerte, factuur en herinnering.
  Instellen van bankkoppelingen.
 • Advies over integratie (koppeling) met andere softwareprogramma’s of applicaties, zoals bijvoorbeeld, automatische verwerking van inkoopfacturen, werkbon app, webwinkels, salarisadministratie etc. Bekijk alle mogelijkheden.
 • Realiseren van de koppeling met andere softwareprogramma’s of applicaties.
 • Opstellen van handleiding(en), begeleiding en training in Exact Online of Exact Globe voor de betrokken medewerkers. Altijd gericht op uw bedrijfsprocessen, producten en/of diensten.

Ondersteuning bij specifieke oplossingen

Exact Online Dashboards inrichten

Krijg snel inzicht in uw bedrijfsprestaties met Exact Online dashboards. Altijd op de hoogte van openstaande posten, banksaldo en resultaten.

Exact Online Handel gebruiken

Met Exact Online Handel krijgt u geautomatiseerde processen voor inkoop, verkoop, facturatie, retouren, voorraadbeheer en meer . Wij helpen u met de inrichting.

Exact Online Productie gebruiken

Exact Online Productie biedt de functionaliteiten van Exact Online Handel en meer. Alles geautomatiseerd en geïntegreerd in één cloud systeem. Wij helpen u met de inrichting.

Exact Online Projectmanagement gebruiken

Als uw bedrijf groeit, meer medewerkers en meer projecten heeft, dan is Exact Online Projectmanagement de software voor goede projectbewaking. Wij helpen u met de inrichting.

Exact Online Uren en Factureren gebruiken

Minder tijd besteden aan uw (uren)registratie? Kies voor Exact Online Uren & Factureren en laat uw medewerkers eenvoudig zelf uren registreren doen via handige software.

Meer informatie over Exact Online?

Wilt u meer weten over Exact Online en de manier waarop Moore DRV u kan ondersteunen? Laat hier uw contactgegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Gaston Mens

IT Specialist

Contactformulier

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *