HR-administratie
met Daywize Cloud

Vereenvoudig uw HR-processen met e-HRM software

Daywize Cloud is een uitgebreide e-HRM oplossing waarmee u tijd en kosten kunt besparen op uw HR-processen én HR-administratie door deze te automatiseren met handige workflows. Naast dat u als werkgever minder tijd kwijt bent aan processen zoals de verlof- en verzuimregistratie, is het ook handiger voor uw personeel. Zij kunnen binnen Daywize zelf zaken online regelen en hebben inzage in hun online personeelsdossier. De HR adviseurs van Moore DRV bieden ondersteuning bij de implementatie van het systeem en de workflows in Daywize, het koppelen aan Nmbrs en de training en opleiding van u en uw personeel. Bovendien kijken we ook gelijk of u arbeidsjuridisch alles op orde heeft. Denk aan checks op uw arbeidsovereenkomsten, functiebeschrijvingen, geheimhoudingsovereenkomsten en het personeelshandboek? Zo weet u zeker dat alles klopt en efficiënt verloopt.

Personeelshandboek bij Acces World

Wat onze cliënten zeggen

"Toen we twee locaties samenvoegden wilden we ons bestaande HR-beleid eens onder handen nemen. De HR-adviseurs van Moore DRV adviseerden een hele nieuwe structuur op te zetten en zoveel mogelijk processen te automatiseren. En dat scheelt een hoop tijd, want tot voor kort ging vrijwel alles nog ‘op de ouderwetse manier’. Daarvoor was een fulltime bezetting noodzakelijk terwijl we binnenkort met één dag afkunnen. Bovendien zien we door deze structuur niets meer over het hoofd en weten we dat alles voor iedereen op dezelfde manier gebeurt."

Derk-Jan van Mackelenbergh - HR-coördinator bij Acces World

Wat is Daywize Cloud?

Daywize Cloud is een uitgebreide e-HRM oplossing voor uw HR-administratie waarmee u complexe HR-processen kunt vereenvoudigen. Zo ondersteunt het alle basisprocessen rond in-, door- en uitstroom. Ook kunt u gemakkelijk de onboarding van nieuwe medewerkers inrichten en personaliseren en verlof- en verzuimregistratie eenvoudig regelen. Tot slot kunt u aangevraagde declaraties eenvoudig verwerken en digitale personeelsdossiers beheren. Uw personeel krijgt een eigen app waarmee ze zelf zaken online kunnen regelen, zoals het indienen van verlof en declaraties.

Worstelt u met de beoordelingscyclus, recruitment of talentmanagement? Dan kan Daywize Cloud u helpen dit slimmer en efficiënter aan te pakken. Wij helpen wij u graag met de implementatie hiervan.

Welke HR-processen kunt u optimaliseren met Daywize?

 • De basisprocessen voor de in-, door- en uitstroom van uw organisatie.
 • Onboarding (inclusief mogelijkheden voor personalisatie).
 • Verlof- en verzuimregistratie.
 • Verwerking van declaraties.
 • Digitaal personeelsdossiers beheer.

 

Bespaar tijd op uw HR-administratie door te koppelen met uw salarisadministratie

We kunnen Daywize Cloud eenvoudig koppelen met de salarissoftware Nmbrs of andere salarispakketten. Via deze koppeling worden mutaties, zoals indiensttredingen, declaraties, contractwijzigingen, verzuim en uitdiensttredingen, automatisch doorgezet naar Nmbrs. Hierdoor wordt dubbele invoer van gegevens voorkomen en beschikt u altijd en overal over de meest actuele gegevens. Na de salarisverwerking worden de salarisstroken vanuit Nmbrs geïmporteerd in Daywize Cloud en automatisch in de juiste digitale dossiers geüpload.

 

Meer inzicht met een echte HR adviseurs

De implementatie van Daywize in uw organisatie is maatwerk. Wij bieden u de benodigde technische ondersteuning en zorgen voor een efficiënte koppeling met uw systemen. Bovendien nemen onze ervaren HR adviseurs in overleg ook uw HR-administratie en uw huidige personeelsbeleid door. Daarbij stellen we vragen als: Is uw HR-administratie (nog) op orde of mist u nog documenten zoals arbeidsovereenkomsten, geheimhoudingsovereenkomsten of functieprofielen? Heeft u een personeelshandboek, voldoet dat aan alle recente wet- en regelgeving en biedt dat duidelijkheid aan uzelf én uw personeel? Hoe zit uw beoordelingssystematiek in elkaar en hoe heeft u uw werving en selectie geregeld?

Wij denken graag met u mee en reiken mogelijke oplossingen aan. Deze combinatie van techniek en een persoonlijke benadering zorgt ervoor dat wij een klankbord kunnen vormen voor u als werkgever. Desgewenst kunnen wij ook uw administratie (tijdelijk) voor u verzorgen, of met u (op afroep) samenwerken in het systeem.

Voordelen van Daywize Cloud

 • U heeft overzicht, omdat uw hele HR-proces in één omgeving beschikbaar is.
 • Bespaar tijd door het koppelen van Daywize Cloud aan uw salarisadministratie.
 • U bespaart personeelskosten doordat u veel HR-processen kunt automatiseren.

Voor wie is Daywize interessant?

Als u een personeelsbestand heeft van tussen de 10 en 250 medewerkers, is Daywize Cloud een interessant systeem voor uw bedrijf. Met deze handige HR-software kunt u uw HR-processen efficiënt en effectief beheren. Dat scheelt u veel tijd en (personeels)kosten, en zorgt ervoor dat uw personeel en u weten waar ze aan toe zijn.

 

Wilt u goed van start met Daywize?

Bent u geïnteresseerd in DayWize Cloud? Wij helpen u dan graag bij:

 • De keuze van de modules die echt van toegevoegde waarde voor uw bedrijf zijn.
 • De implementatie van het systeem.
 • Efficiënte inrichting van workflows in Daywize.
 • Koppelen van Daywize aan Nmbrs.
 • Onboarding in het systeem voor uw personeelsafdeling.
 • Training en opleiding van u en uw mensen.

Meer informatie over Daywize?

Ondersteuning nodig bij Daywize? Laat hier uw contactgegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

mr. Kim van de Kasteele

Manager HRM

Contactformulier

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *