Advies bij
arbeidsovereenkomsten

Arbeidsovereenkomsten checken of opstellen

Een arbeidsovereenkomst is het belangrijkste document waarin de afspraken tussen werkgever en werknemer staan vastgelegd. Het is daarom van groot belang dat de inhoud van de arbeidsovereenkomst actueel is en voldoet aan de huidige wet- en regelgeving. Dit is ook kostenbesparend en u kunt hiermee bepaalde risico’s voor zijn. Aangezien het arbeidsrecht vaak verandert, is het goed om de inhoud van uw arbeidsovereenkomsten (jaarlijks) te laten controleren.

Onze HRM adviseurs kunnen uw arbeidsovereenkomsten screenen. U kunt ook het gehele proces van het opstellen van de arbeidsovereenkomst aan Moore DRV uitbesteden. Wij stellen diverse soorten arbeidsovereenkomsten voor u op. Dit geldt ook voor alle andere soorten overeenkomsten waarin u afspraken met uw personeel vastlegt (denk bijvoorbeeld aan een studieovereenkomst en een lease-auto-overeenkomst). Tot slot ondersteunen onze HRM adviseurs u graag in het opstellen van een personeelshandboek, verzuimprotocol en diverse andere soorten reglementen.

Moore DRV verzorgt jaarlijks ruim

1.500 Arbeidsovereenkomsten
300 Vaststellingsovereenkomsten
288.000 Loonstroken
49.000 Aangiftes loonheffing

Meer weten over arbeidsovereenkomsten?

Wij helpen u graag met het controleren of opstellen van uw arbeidsovereenkomsten. Of adviseren u over waar u goed op moet letten.

mr. Kim van de Kasteele

Manager HRM

Contactformulier

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *