Jaarrekening samenstellen

Praktische adviezen aan de hand van de jaarrekening

Een jaarrekening is een waardevol document. Het vormt een belangrijke bron voor beslissingen voor de toekomst. Tevens legt u met een jaarrekening verantwoording af, onder meer aan financiële instellingen, leveranciers, investeerders en de Belastingdienst. Daarom is het belangrijk dat uw jaarrekening deskundig wordt samengesteld. Bij Moore DRV is uw jaarrekening in goede handen.

Jaarrekening samenstellen Jongen BV

Wat onze cliënten zeggen

"Ik kan aardig geld verdienen. En ik weet ook precies wat er in en uit gaat. Maar ik ben geen cijferman. Daarom heb ik een goed accountantskantoor nodig dat me helpt met zaken als de jaarrekening, de administratie en de loonverwerking. Moore DRV is zo’n kantoor waar je professioneel en toch persoonlijk geholpen wordt. Zo is mijn jaarrekening altijd op orde en krijg ik daarbij ook zeer interessante inzichten en adviezen die me weer verder helpen!"

Ton Timmer - Jongen BV

Van jaarrekening naar inzichten

Onze accountants doen meer dan alleen een betrouwbare jaarrekening samenstellen, die de basis vormt voor uw beslissingen en van derden. Met onze totaalaanpak Pro worden uw financiële en operationele systemen gekoppeld en wordt waardevolle managementinformatie getoond in een overzichtelijk en gepersonaliseerd dashboard van meters en tellers. Daarmee bieden wij u inzicht in uw financiële cijfers, wat die betekenen voor de huidige situatie en voor de toekomst. De handige signaleringen houden u bovendien op de hoogte van afwijkende resultaten.

 

Onderbouwde adviezen

Onze accountants kijken met u mee. Zo kunnen we opvallende ontwikkelingen signaleren, informatie duiden en u gevraagd en ongevraagd persoonlijk advies geven. Op die manier kunt u goed onderbouwde beslissingen over de toekomst nemen. Wij bewijzen onze waarde bovendien door zowel uw bedrijf als de ontwikkelingen in uw branche te volgen. We denken met u mee over uw bedrijfseconomische en financiële toekomstplannen. Zo kijkt er altijd een extra paar ogen met u mee.

 

Kosten jaarrekening samenstellen

Om de kosten van het samenstellen van de jaarrekening zo laag mogelijk te houden, investeert Moore DRV voortdurend in software om werkzaamheden efficiënt te kunnen uitvoeren. Met onze totaaloplossing Pro kunnen uw financiële en operationele systemen geïntegreerd worden. Zo levert het samenstellen van uw jaarrekening bij Moore DRV u niet alleen een waardevol document op, maar dankzij de integratie van uw financiële en operationele systemen ook meer managementinformatie en inzichten om uw bedrijf te leiden.

 

Uw jaarrekening in DRV Online

Om uw jaarrekening efficiënt en nauwkeurig samen te stellen maken we gebruik van DRV Online. In deze veilige online omgeving in de cloud heeft u een eigen dossier. In tegenstelling tot communicatie via e-mail kunnen in DRV Online wel veilig bestanden worden gedeeld en ter goedkeuring worden klaargezet. De cliëntportal DRV Online maakt het mogelijk de communicatie te centraliseren en efficiënt te laten verlopen. Ook het deponeren van de jaarrekening bij de Kamer van Koophandel kan via DRV Online. Zo hebben derden (zoals financiële instellingen en de Belastingdienst) direct betrouwbaar inzicht in de financiële situatie van uw bedrijf. Via DRV Online bieden wij dit volledig geautomatiseerd aan.

Meer weten over het samenstellen van uw jaarrekening?

Wilt u meer weten over het samenstellen van uw jaarrekening of onze totaalaanpak Pro? Laat hier uw contactgegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Harry Verweij AA

Partner en accountant

Contactformulier

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *