Wat zijn uw mogelijkheden
voor een financiering?

Inzicht krijgen in uw financieringsmogelijkheden

Ondernemers in de echte economie groeien. En groei vraagt om kapitaal. Het verkrijgen van een zakelijke lening kan echter lastig en tijdrovend zijn. Als uw accountant willen wij dat proces versnellen en eenvoudiger maken. Daarom bieden wij u de LoanStreet app aan, waarmee u snel en voordelig uw financiering kunt regelen.

Zakelijke lening tegen de beste voorwaarden

De LoanStreet app is gemaakt om ondernemers tegen de beste voorwaarden aan een zakelijke lening te helpen. Sneller, makkelijker en goedkoper zijn de sleutelwoorden. De app geeft op basis van uw administratie inzicht in de kredietwaardigheid van uw onderneming. U ziet direct welke kredietverstrekker u een zakelijke lening wil geven.

Zakelijke lening tegen de beste voorwaarden

 

Waardevolle financiële inzichten

De app is gebouwd op basis van kennis van de financiële wereld, software en risicomodellen. De gegevens uit uw administratie worden omgezet in inzichten in uw financiële situatie. Dat inzicht geeft aan hoe kansrijk een financieringsaanvraag is en wat u kunt doen om de kans op succes te vergroten. Het dasboard met die informatie is voor elke ondernemer relevant en waardevol. Ook als u op dit moment geen concrete financieringsbehoefte heeft, is het dashboard een goede aanvulling op uw managementinformatie.

 

Veilige koppeling met Exact Online

LoanStreet is een veilige cloudoplossing net zoals Exact Online. Wij zorgen ervoor dat er een koppeling tot stand komt tussen Exact Online en LoanStreet. En dat vervolgens de data uit uw administratie worden omgezet in managementinformatie op een dashboard. De voorbeelden daarvan ziet u op deze pagina.

Veilige koppeling met Exact Online

 

Binnen enkele dagen lening geregeld

De werkwijze bij het aanvragen van een lening staat uitvoering beschreven op de website van LoanStreet. In het kort werkt het als volgt. U ziet in LoanStreet direct bij welke instellingen u een financiering zou kunnen krijgen. Bent u kredietwaardig, dan kunt u uw aanvraag direct via het systeem bij verschillende betrouwbare kredietverstrekkers indienen. Sommige doen u al binnen enkele dagen een voorstel.

Om uw aanvraag te kunnen beoordelen vragen sommige kredietverstrekkers om een onderbouwing zoals:

  • Uw jaarrekeningen
  • Uw inkomstenbelastingaangiftes
  • Een taxatierapport en/of een huurovereenkomst (in geval van onroerend goed)
  • Eventueel een businessplan

Bij die onderbouwing kunnen wij u helpen.

 

Kosten

We bieden u de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van LoanStreet. Wij leggen vervolgens de koppeling met uw administratie in Exact Online en zorgen voor de inrichting van uw dashboard. Ook dat is service. Pas als u een adviesgesprek wilt naar aanleiding van het dashboard, of als u documenten nodig heeft voor de kredietaanvraag, brengen wij u daarvoor kosten in rekening.

Kosten loanstreet

 

Meer informatie over financieringen?

Wilt u meer weten over de waarde die Moore DRV voor u kan toevoegen op het gebied van financieringen? Laat hier uw contactgegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Marc van Can AA

Partner en accountant

Contactformulier

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *