Ondernemer: trouwen of
samenlevingscontract

Goede afspraken voor uw relatie vastleggen

Als u als ondernemer gaat trouwen of samenwonen, gaat u een langdurige relatie met uw partner aan. Uw inkomsten en vermogens raken daardoor meer verweven. Het is verstandig om daar duidelijke afspraken over te maken, voor het geval uw relatie eindigt. Deze afspraken kunt u door een notaris laten vastleggen in huwelijkse voorwaarden, partnerschapsvoorwaarden of in een samenlevingscontract. Onze adviseurs kennen uw financiële belangen en kunnen u helpen verstandige keuzes hierover maken en samen met u en de notaris de afspraken vast laten leggen. Voor vermogende dga’s en particulieren hebben we bovendien een specialistenteam dat opereert onder de naam Zantboer & Partners.

Trouwen of samenwonen als ondernemer

Het is daarbij belangrijk om goed te kijken naar de inkomensverwachting van uzelf en uw partner. Wij helpen u om tot goede maar vooral uitvoerbare afspraken te komen, zodat u te allen tijde weet waar u financieel aan toe bent. Daarnaast maken wij u erop attent dat de fiscaal meest aantrekkelijke keuze, niet altijd de beste oplossing is voor u.

Meer weten over trouwen of samenlevingscontract?

Wilt u meer weten over de waarde die Moore DRV voor u kan toevoegen op het gebied van trouwen en samenlevingscontracten? Laat hier uw contactgegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

mr. drs. Dirk van Dorsselaer

Partner en belastingadviseur

Contactformulier

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *