Cybersecurity scan en strategie

Hoe zorgt u voor een goede cybersecurity strategie?

Heeft u goed inzicht in uw cybersecurity? Is de continuïteit van uw informatievoorziening op orde? Weet u hoe veilig uw gevoelige informatie momenteel is? En herkennen uw medewerkers phishingmails wel goed genoeg? Dit zijn vragen die we aan de hand van een security assessment kunnen beantwoorden. Door op een gestructureerde manier te kijken naar uw IT-omgeving en medewerkers, kunnen we uw huidige informatiebeveiliging en bewustzijn goed inzichtelijk maken. Met dit inzicht heeft u een goed uitgangspunt om een ​​efficiëntere maar vooral effectievere cybersecurity strategie op te bouwen om hacks en verlies van waardevolle gegevens te voorkomen!

Waarom een security assessment?

Ons cyber security assessment vormt de basis voor uw cybersecurity strategie. Hiermee wordt namelijk duidelijk hoe de informatiebeveiliging nu bij uw organisatie is geregeld. Het assessment bestaat uit een technisch gedeelte (vulnerability scan) en een security awareness meting (phishing campagne). We inventariseren daarmee de huidige stand van zaken op het gebied van cybersecurity, gevoelige informatie en kritische infrastructuren. De uitkomsten van het assessment worden altijd met een cybersecurity expert besproken. Het assessment is geen eenmalige meting, we voeren deze meerdere malen per jaar uit om op de hoogte te blijven van de stand van zaken.

Het security assessment kan uit één of twee onderdelen bestaan:

  • Vulnerability scans inclusief advies.
  • Phishing campagnes inclusief online training voor medewerkers en advies.

 

Vulnerability scan

We scannen op meer dan 68.000 kwetsbaarheden in de IT-omgeving en geven inzicht in externe dreigingen en kwetsbaarheden. We detecteren bijvoorbeeld zwakke wachtwoorden, verouderde software en verkeerd geconfigureerde systemen. Ook brengen we het netwerk in kaart om een ​​duidelijk overzicht te hebben van alle systemen, ongeacht de geografische locatie daarvan en of het nu intern of extern wordt beheerd. Via gedetailleerde rapportages, slimme en effectieve tools en het advies van onze experts worden kwetsbaarheden ontdekt en verholpen.

 

Phishing campagnes

Onze bewustwordingscampagne simuleert aanvallen via e-mail om de weerbaarheid van medewerkers te verbeteren. Bovendien beveelt het systeem automatisch een training op maat aan voor elke gebruiker op basis van het gedrag van de gebruiker. Via statistieken krijgt u informatie, die de basis vormen voor de verdere security maatregelen en ontwikkeling van uw bedrijf.

De analyse vormt geen risico voor gebruikers en uw IT-systeem. De simulatie gebruikt alleen e-mailberichten en websites. We hebben verschillende templates die e-mails van Google, Office 365 en LinkedIn bevatten die standaard kunnen worden gebruikt. Bovendien kunnen we ook specifieke e-mails opzetten in de huisstijl van uw organisatie. We zetten e-mailcampagnes op, geven aanbevelingen op basis van gedetailleerde rapporten en verbeteren de interne veiligheid door het bewustzijn van medewerkers en training te vergroten.

 

Samenwerking Holm Security

We werken samen met Holm Security om u deze dienst aan te bieden. Zij helpen organisaties met het opsporen van kwetsbaarheden in ICT-infrastructuur en bij werknemers. Op die manier kunnen organisaties zich beter tegen hackers beschermen. Met zeer uitgebreide en doeltreffende scans en phishing-campagnes en met deskundig advies van specialisten, kunt u uw bedrijf veel veiliger maken.

 

Tarieven voor vulnerability scan

Aantal4 x per jaar Vulnerability scan
1 x per jaar Evaluatie & Advies
6 x per jaar Vulnerability scan
2 x per jaar Evaluatie & Advies
tot 100 IP adressen / 5 webapplicaties€ 899€ 1.149
tot 250 IP adressen / 10 webapplicaties€ 1.499€ 1.999
250+maatwerk, prijzen in overlegmaatwerk, prijzen in overleg

Speciale aanbieding: 6 vulnerability scans, 4 phishing campagnes met online training en 2 adviesgesprekken

Aantal 6 x per jaar Vulnerability scan
4 x per jaar Phishing campagne met online training
2 x per jaar Evaluatie & Advies
tot 100 IP adressen / 5 webapplicaties / 100 users€ 1.799
voordeel € 499
tot 250 IP adressen / 10 webapplicaties / 250 users€ 2.999
voordeel € 749
250+maatwerk, prijzen in overleg

Meer informatie?

Wilt u meer weten over een goede cybersecurity strategie? Of bent u benieuwd hoe uw organisatie nu presteert op het gebied van cybersecurity? Neem dan contact op met onze adviseurs. We geven u graag persoonlijk advies.

Marco Utermark AA

Lid Raad van Bestuur, partner en accountant
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *