Op 1 januari 2022 zal Van Kempen en Co uit Capelle aan den IJssel aansluiten bij Moore DRV. De vier medewerkers en eigenaar Arthur Buitendijk gaan deel uitmaken van de vestiging van Moore DRV in Rotterdam.

Van Kempen en Co zocht aansluiting bij een organisatie met brede kennis en een hoog kwaliteitsniveau. Arthur Buitendijk is bovendien in het verleden een lange periode werkzaam geweest voor DRV. De aansluiting voelt daarom voor beiden als een vertrouwde stap.

Harry Verweij, partner bij Moore DRV, licht toe: “Van Kempen en Co hecht evenals Moore DRV grote waarde aan service en kwaliteit. De aansluiting is voor ons belangrijk om onze positie in Rotterdam te verstevigen.”

Vanaf 1 januari continueren de medewerkers van Van Kempen en Co hun dienstverlening aan cliënten onder de vlag van Moore DRV vanuit de vestiging van Moore DRV in Rotterdam.
Moore DRV is een organisatie waarin ruim 600 mensen samenwerken vanuit 12 compacte vestigingen in Zuidwest-Nederland. Naast een kantoor in Rotterdam heeft Moore DRV in Zuid-Holland ook vestigingen in Oud-Beijerland, Sliedrecht, Naaldwijk en Hellevoetsluis.

Geschreven door:

Manager marketing & communicatie Mariëlle Meulensteen

Mariëlle Meulensteen

Manager marketing & communicatie