100 jaar DRV. Dat zijn we geworden door ondernemerschap en ambitie. Die ambitie is en blijft om het beste kantoor te zijn voor ondernemers in de echte economie. Vandaag vraagt dat om een volgende stap: nadrukkelijker uitdragen dat Moore DRV onderdeel is van een gerenommeerd internationaal netwerk van onafhankelijke kantoren, Moore Global.

Voor ondernemers in de echte economie heeft een actief lidmaatschap van een sterk internationaal netwerk voordelen. Het garandeert eenzelfde kwaliteitsniveau en betrokkenheid van een accountantskantoor in het buitenland en actieve afstemming tussen Nederlandse en buitenlandse adviseurs met een gezamenlijk belang. Ook draagt het lidmaatschap bij aan het behouden en aantrekken van de goede professionals, omdat het lidmaatschap mogelijkheden biedt voor internationale ontplooiing.

Vanaf vandaag draagt ook collega-kantoor MTH haar lidmaatschap van Moore Global nadrukkelijker uit, door verder te gaan als Moore MTH. Moore DRV en MTH maakten al eerder bekend vaker te gaan samenwerken op het gebied van management development, het kwaliteitshuis en innovatie. De stap die beide organisaties nu op hetzelfde moment zetten geeft nieuwe energie en kansen met behoud van zelfstandigheid en flexibiliteit. Want in de kern blijven we als Moore DRV wie we zijn en waar we goed in zijn: het topkantoor voor de echte economie en voor de professionals die daarvoor zorgen.

Geschreven door:

Manager marketing & communicatie Mariëlle Meulensteen

Mariëlle Meulensteen

Manager marketing & communicatie