Salaris online met Moore DRV

Zelf doen of uitbesteden?

Salaris online uitbesteden of volledig zelf doen?

Wat verwacht u van uw salarisadministratie? Is een goed loonstrookje voldoende of wilt u meer? De salarisapplicatie van Moore DRV voorziet in de behoefte van iedere moderne ondernemer of manager. Altijd en overal uw gegevens overzichtelijk bij de hand.

De ervaren administrateurs en adviseurs van Moore DRV bieden u ondersteuning bij het uitvoeren van deze werkzaamheden. Zo kunt u de complete salarisadministratie uitbesteden of met Moore DRV samenwerken via Nmbrs (Salaris Online). U maakt de keuze!

Dit is salaris online bij Moore DRV

method image

Alles goed geregeld

method image

Efficiënte personeels- & salarisadministratie

method image

Specialistische hr-kennis

method image

Slim kosten besparen

Handige salaris online app voor uw medewerkers

Met de app van salaris online app van Nmbrs hebben uw medewerkers altijd en overal inzicht in hun persoonlijke gegevens en controle over het uitvoeren van de eigen HR processen. Zo kunnen ze loonstroken, verlofaanvragen, tijdsregistraties, verjaardagen en bedrijfsnieuws direct mobiel checken.

De Nmbrs-app is onder de naam Nmbrs ESS te downloaden in de App Store en in de Google Play Store.

Kies uw samenwerking met salaris online

Salarisadministratie uitbesteden

Onze salarisadministrateurs zorgen dat uw salarisadministratie altijd op orde is en schakelen de juiste specialisten binnen onze organisatie in wanneer dat nodig is. Zo weet u zeker dat uw personeelszaken altijd in orde zijn!

Salarisadministratie zelf online doen

Zelf uw salarisadministratie online doen is eenvoudig met Nmbrs. Dit pakket bespaart u veel tijd en geeft u beter inzicht. Wij helpen u met advies en een optimale inrichting.

Laat de prijs voor uw salarisadministratie berekenen

Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan voor uw salarisadministratie via Moore DRV. Na het achterlaten van uw gegeven via dit formulier, nemen wij contact met u op om de prijs voor uw specifieke situatie te bespreken.

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *