Horticontact

Moore DRV is jaarlijks prominent aanwezig tijdens de HortiContact in de Evenementenhal Gorinchem. Drie dagen lang komen ondernemers uit de tuinbouwsector bijeen om kennis en ideeën met elkaar te delen. Met ruim 14.000 bezoekers kan de HortiContact zich met recht het grootste tuinbouwverzamelpunt van Nederland noemen.

Grip en inzicht om de juiste beslissingen te nemen

Vanuit de vestiging in Naaldwijk neemt Moore DRV deel en laten we tuinders zien hoe ze met de juiste inzichten veel beter grip hebben op hun onderneming. We vertellen welke inzichten ze uit ons gepersonaliseeerde dashboard kunnen halen en wat dit kan betekenen voor de groei van een onderneming. Specifiek voor de tuinbouw brengen we de energiekosten, brutoresultaat, omzet en arbeidskosten in totalen en per vierkante meter in beeld.

 

Relaties versterken en uitbreiden

Met meer dan 500 exposanten is de HortiContact het grootste vakgerichte tuinbouwverzamelpunt in Nederland. In drie dagen verwelkomen meer dan 14.000 telers, kwekers en aanverwanten elkaar op de beursvloer. Bovendien trekt de beurs een internationaal publiek. Zo kwam in 2019 maar liefst 8% van de bezoekers uit het buitenland. De HortiContact biedt u dan ook de gelegenheid om uw bestaande contacten aan te halen en een basis te leggen voor nieuwe contacten.

Specialist in tuinbouw

Onze cliënten in deze sector zijn vooral bloemen- en groentetelers en bevinden zich in het Westland, maar ook steeds vaker in bijvoorbeeld de kop van Noord-Holland, Noord-Brabant, en Zeeland. We ondersteunen telers in de volle breedte van het ondernemerschap. We richten de financiële administratie zo effectief mogelijk in en zorgen voor continu inzicht in actuele managementinformatie. We adviseren op het gebied van kostenbesparingen en investeringskeuzes, staan bij in vraagstukken op het gebied van milieu en subsidies en fungeren als strategische partner bij financiële planning.

Horticontact

Al jaren staat Nederland bekend als toonaangevend in de internationale tuinbouwsector. De HortiContact, voorheen de Tuinbouw relatiedagen, is met maar liefst 500 exposanten het grootste vakgerichte Nederlandse tuinbouwverzamelpunt. In drie dagen verwelkomen meer dan 17.000 telers, kwekers en aanverwanten elkaar op de beursvloer.