Foundingpartner
Gastvrij Rotterdam

We moesten er een flinke tijd op moeten wachten, maar gelukkig mochten we u op 20, 21 en 22 september eindelijk weer  weer live op de beursvloer ontmoeten! We stonden met een stand prominent op dé vakbeurs voor de horeca: Gastvrij Rotterdam. Daar kwamen we samen met alle vakmensen uit de horeca om terug te blikken op het afgelopen jaar, maar vooral om samen vooruit te kijken, te proeven, ideeën uit te wisselen en kennis te delen. En om met ons een heerlijke gin-tonic te drinken op onze stand!

Tijdsbesparing en inzicht speciaal voor de horeca

U bent natuurlijk blij dat u weer gasten kunt ontvangen, maar komt voor nieuwe uitdagingen te staan. Zo moet u zich aanpassen aan de maatregelen en is het lastig om goed personeel te vinden. Het is daarom belangrijk om zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan uw administratie en maximaal inzicht te hebben in uw financiën. De coronacrisis heeft ons namelijk geleerd dat er veel winst te behalen valt met inzicht in uw cijfers. Weet u bijvoorbeeld:

  • Welke marge u haalt op uw meest verkochte gerecht of product? En wat het u per maand oplevert als u de prijs van dit product bijvoorbeeld met 1 euro verhoogt?
  • Hoeveel tijd u kunt besparen op uw administratie?
  • Hoe u presteert ten opzichte van de concurrentie? Bijvoorbeeld qua omzet per stoel, productiviteit in de keuken of bediening of vaste lasten.

Het is slechts een greep uit de vragen die u op elk moment kunt beantwoorden door uw administratie te automatiseren en systemen te koppelen. In een overzichtelijk dashboard, dat naar wens wordt ingericht, brengen we deze inzichten voor u in beeld. Tijdens Gastvrij Rotterdam vertellen we u welke inzichten u uit ons gepersonaliseerde dashboard kunt halen en hoe u ook tijd kunt besparen op uw administratie door tal van processen te automatiseren. Onze betrokken horecaspecialisten denken graag met u mee.

Bekijk hier hoe wij horecaondernemers kunnen helpen

Over Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals en heeft zich tijdens vorige edities bewezen als hoogstaand gastronomisch platform voor de horecabranche. Het platform biedt bezoekers een overzichtelijk beeld van de laatste trends en ontwikkelingen in de sector en biedt daarnaast een compleet aanbod van food en non-food producten en diensten.