Europort

Moore DRV was van 2 tot en met 5 november 2021 wederom aanwezig op Europort in Rotterdam Ahoy. Op deze grote shipping beurs delen wij graag onze kennis. We geven de juiste informatie en inzichten zodat maritieme bedrijven goed onderbouwde keuzes kunnen maken. Tijdens deze beurs wijzen we u graag op de kansen en risico’s. En geven we ondernemers in de shipping sector graag de gelegenheid de verbinding te leggen met onze adviseurs én ons grote internationale Moore netwerk dat actief is in ruim 112 landen.

Contact

INZICHT NODIG OM KOERS TE HOUDEN

Als ondernemer in de scheepvaart is het cruciaal om scherp inzicht te hebben in actuele financiële stuurfactoren. Daarnaast vragen de tarievendruk, het grote personeelstekort en de toenemende complexiteit in de supply chain om actueel inzicht om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Dat kan alleen als u de juiste managementinformatie voorhanden heeft. Wij zorgen ervoor dat uw administratie snel, efficiënt en op de juiste wijze wordt verwerkt. Zo bespaart u uzelf veel tijd en veranderen gegevens in betrouwbare actuele informatie in een dashboard op maat. Uw adviseur kijkt ook mee naar uw dashboard en wijst op zaken die uw aandacht nodig hebben. Zo bent u altijd op de hoogte van de ontwikkelingen en kunt u bijtijds bijsturen!

BTW EN FISCAAL VOORDEEL

Internationale transportondernemers lopen vaak tegen een wirwar van belastingregels aan. Want hoe zit het met de btw als u goederen importeert? Welk arbeidsrecht is van toepassing op uw internationale werknemers? En hoe moet de loonadministratie worden gevoerd? Onze fiscalisten staan u bij om uw individuele situatie belastingtechnisch zo optimaal mogelijk in te richten. Ook op internationaal gebied. Doordat we zijn aangesloten bij het internationale netwerk Moore kunnen wij ondernemers volledig ondersteunen bij grensoverschrijdende activiteiten.

OVERNAMES BINNEN DE TRANSPORT & LOGISTIEK

Om concurrerend te blijven zet schaalvergroting steeds verder door in de transportsector. Bedrijven werken met elkaar samen om hogere efficiency te bereiken. De corporate finance-adviseurs van Moore DRV helpen u graag met het verkrijgen van financiering en begeleiden u bij overnames en samenwerkingen. Ook internationaal. Door hun grote netwerk weten zij altijd de juiste match te vinden tussen bedrijven. Wij begeleiden het hele zo’n proces van begin tot eind; van waardebepaling tot aan de onderhandelingen.

SPECIALIST IN SHIPPING EN TRANSPORT MET EEN GROOT NETWERK

Onze cliënten in de sector transport & logistiek zijn (middel)grote mkb’ers op het gebied van shipping en wegvervoer. We ondersteunen hen in de volle breedte van het ondernemerschap. Van het efficiënt inrichten van de administratie en zorgen voor actueel inzicht, tot het helpen bij vraagstukken op gebied van global mobility, transfer pricing en corporate tax. Daarvoor hebben we veel kennis in huis, of maken we indien nodig gebruik van kennis van experts uit andere landen. We zijn namelijk aangesloten bij een internationaal netwerk van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren: Moore Global Network Limited. Wereldwijd is Moore in ruim 112 landen actief.

Over Europort

Europort is een van grootste maritieme vakbeurzen ter wereld. Gehouden in de grootste havenstad van Europa, is Europort een ontmoetingsplek voor verschillende disciplines binnen de maritieme wereld. Europort wordt gehouden in Rotterdam Ahoy en trekt elk jaar meer dan 25.000 bezoekers en ruim 1000 exposanten. Op de beursvloer kunnen professionals kennis en expertise opdoen en kennis maken met de nieuwste innovaties, technieken en producten op maritiem gebied.