Bedieningsconcepten

Innovatie en kwaliteit gaan
hand in hand

Wilt u uw administratie en belastingzaken optimaal regelen? Overweegt u om bepaalde werkzaamheden geheel of gedeeltelijk uit te besteden? Kom dan eens praten met Moore DRV. Wij ondersteunen talloze ondernemingen – van eenmanszaken tot omvangrijke familiebedrijven – bij het regelen van hun administraties en belastingzaken. Wij doen dat al meer dan 100 jaar en doen dat ook graag voor u.

Wij zetten ons in voor de groei van uw bedrijf. Daarbij combineren wij innovatie met expertise en kwaliteit. Dat laten we zien met de slimme digitale apps die uw administratiewerk versnellen en makkelijker maken. Dat merkt u aan onze tips en adviezen over fiscale regelingen, subsidies of het slimmer inrichten van uw administratie. Dat bewijzen onze accountants en adviseurs met hun kennis en adviezen als u met complexe vragen zit.

Blog Murko Seafood over DRV Pro

Wat onze cliënten zeggen

"Dankzij Pro van Moore DRV heb ik optimaal grip op mijn administratie en belastingzaken. Mijn boekhouding is perfect geregeld en ik heb 24/7 toegang tot de actuele financiële positie van mijn bedrijf. Via een duidelijk digitaal dashboard zie ik bijvoorbeeld in één oogopslag wat de personeelskosten zijn en hoe die zich verhouden tot de kilo’s vis die wij verkopen. Ik bedoel maar, best belangrijk. Samen met mijn vaste adviseur bij Moore DRV bespreek ik regelmatig verbeterpunten. Dat kan gaan over de administratie, personeelszaken of fiscale adviezen. Als mijn adviseur kansen ziet, dan hoor ik dat. Ook als ik er niet om vraag. Mooi toch?"

Barry Murre - Eigenaar Murko Seafood en FishXL

Samenwerken met Moore DRV kan op drie verschillende manieren

Moore DRV heeft maatwerk-oplossingen voor startende ondernemingen en voor gevestigde mkb-bedrijven en familiebedrijven, van klein tot groot. Samenwerken met Moore DRV kan op drie verschillende manieren, met Smart, Pro en Cfo.

Smart.

Een digitale oplossing voor startende ondernemingen op basis van een abonnement. Voor iets minder dan zes tientjes per maand heeft u de zekerheid dat uw administratie goed geregeld is. U doet veel zelf, maar onze specialisten kijken mee.

Pro.

Dit is een maatwerk-oplossing voor gevestigde mkb-bedrijven waarbij we uw administratiewerk volledig verzorgen en analyseren. U hebt een persoonlijk adviseur van Moore DRV met wie u regelmatig overlegt. Met deze oplossing maakt u tijd vrij om meer te kunnen ondernemen.

Cfo.

Dit is de adviesdienst van Moore DRV waarbij onze beste adviseurs u terzijde staan als een financieel en strategisch sparringpartner. Denk daarbij aan financiële, juridische en fiscale onderwerpen, aan uw hr-strategie en pensioenregelingen, en wat er verder nog aan vraagstukken op de agenda staat bij u in de bestuurskamer. Om snel te kunnen schakelen, laat uw Cfo-adviseur zich ondersteunen door een team met financiële rekenmeesters van Moore DRV.

Bedieningsconcepten

Smart.

Volledig digitale verzorging van uw administratie en btw-aangifte zonder vaste contactpersoon. Scherp geprijsd abonnement, aan te vullen met add-ons.

Pro.

Geautomatiseerde online administratie en overzichtelijk dashboard op maat. Uw vaste contactpersoon staat voor u klaar met relevante proactieve adviezen.

Cfo.

Nauwe samenwerking met een vaste financieel sparringpartner en uw administratie op maat. Ondersteund door een vast team van specialisten.

Meer weten?

Nieuwsgierig hoe Moore DRV u kan ondersteunen? Start met ons het gesprek. Dit kan eenvoudig via WhatsApp of stuur ons vrijblijvend uw contactgegevens, wij nemen per omgaande contact met u op.

drs. Martin Witt RA

Partner en accountant

Contactformulier

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *