U bent natuurlijk blij dat u weer gasten kunt ontvangen, maar voelt nog zeker de impact van de sluitingen van de horeca. Zo zijn reserves flink geslonken of zelfs volledig verdwenen, en zijn de steunmaatregelen (bijna) verdwenen. Welke impact gaat de terugbetalingsverplichting van de NOW en de TVL en belastinguitstel hebben op uw resultaat? En is uw bedrijf straks nog voldoende liquide om de stappen te zetten die nodig zijn om goed te renderen of te groeien? Het zijn de vragen waar veel horecaondernemers mee worstelen en die een grote impact hebben op hun bedrijf en toekomst.

In dit webinar nemen Matthijs Verbraak (fiscalist) en Mariëtta Groen – Landa (accountant) u mee in de financiën van de horecazaak na de coronacrisis. Ook vertellen ze u hoe de terugbetalingen in zijn werk gaan, waar u op moet letten en wat u kunt doen om te zorgen voor een goede performance en voldoende liquiditeit. Dat begint bij goed inzicht in uw bedrijf, en hoe u die inzichten met minimale inspanning boven tafel krijgt. Tot slot geven ze tips en inzicht in hoe u uw liquiditeit op orde brengt en hoe u in deze moeilijke tijden aan alternatieve vormen van financiering komt.

Welke vragen worden onder andere beantwoord?

  • Hoe gaat de terugbetaling van de NOW en de TVL in zijn werk?
  • Wat zijn de regels en mogelijkheden voor de terugbetaling van de uitgestelde belasting?
  • Hoe meet ik de impact van deze terugbetalingen op mijn resultaat?
  • Heb ik straks nog wel voldoende liquide middelen en hoe krijg ik daar inzicht in?
  • Hoe krijg ik goed inzicht in mijn financiën, nu én in de toekomst?
  • Hoe krijg ik in deze tijd mijn financiering rond?

Heeft u na het kijken van het webinar nog onbeantwoorde vragen? Schroom dan niet en neem contact op met onze Horeca  specialisten via het contactformulier op deze pagina. Wij helpen u namelijk graag verder!