Veel horecaondernemers zijn momenteel vooral bezig met de gevolgen voor hun ondernemingen op de korte termijn. Maar het is ook belangrijk om te kijken naar de langere termijn. Welke ingrepen moet u doen om nadat u open mag een goed rendement te halen en de reserves weer aan te vullen? Het is belangrijk om met meerdere scenario’s rekening te houden en deze goed door te rekenen. Onze tool voor scenarioplanning kan daarbij helpen.

Ook is het belangrijk om uw liquiditeitsbehoefte voor nu en de langere termijn in kaart te brengen. Vervolgens kunt u een passende financiering regelen. Over wat er in uw situatie mogelijk is en wat het beste past, adviseren onze horecaspecialisten u graag. Stel uw vraag via het contactformulier onderaan deze pagina. Wij doen ons uiterste best om juist nu goed bereikbaar te zijn en u zo goed mogelijk te helpen.

Kennisdossier op onze website

Wilt u weten welke mogelijkheden u heeft om uw bedrijfsproces af te stemmen op de huidige genomen maatregelen in verband met het coronavirus? Of wat u kunt doen om uw bedrijf gezond te houden? Op onze website hebben we een pagina ingericht waar ons specialistenteam corona de komende tijd regelmatig haar kennis met u deelt. Houd deze pagina in de gaten, zodat u de juiste keuzes kunt maken voor uw organisatie. Heeft u specifieke vragen over de gevolgen voor uw organisatie? Neem dan contact op met uw contactpersoon bij Moore DRV of het specialistenteam corona. U kunt ook uw contactgegevens achterlaten en wij nemen contact met u op.