De voordelen van een slim ingerichte administratie

Bent u veel tijd kwijt aan uw administratie en loopt geregeld achter met uw administratie? Dat is niet alleen vervelend, maar ook nog eens zonde. Zo kunt u zich niet focussen op datgene waar u écht goed in bent: ondernemen. En kunt u niet sturen op basis van uw cijfers. Wilt u weten hoeveel tijd u kunt besparen met een efficiënte administratie en welke inzichten u boven tafel kunt halen? In dit webinar laten onze experts Ashley Hellemons (relatiebeheerder) en Jolijn Reinhoudt (IT consultant) zien wat er allemaal mogelijk is met een volledig geïntegreerde online administratie en een overzichtelijk, gepersonaliseerd dashboard. En hoe u in kleine stapjes daar kunt komen! 

 

 

Welke vragen worden onder andere beantwoord?

Ze behandelen o.a. de volgende vragen:

  • Wat is een geautomatiseerde administratie?
  • Hoe richt u uw facturatie aan de inkoopkant slim in? Welke stappen kunt u nemen om dit proces sneller en meer gestructureerd te laten verlopen? En wat levert u dat op?
  • Hoe krijgt u grip op de facturatie van uw verkopen? Op welke manieren kunt u de cijfers uit uw kassa of webshop direct in uw administratie krijgen? En wat zijn de voordelen van digitale facturen? Wat levert een slimme inrichting u op?
  • Hoe zorgt u ervoor dat de cijfers uit uw facturen inzichtelijk worden?
  • Hoe bepaalt u welke inzichten u nodig heeft? Hoe komt u tot de kritieke prestatie indicatoren (KPI’s) die belangrijk zijn voor uw bedrijf?
  • Hoe houdt u grip op uw cijfers? Waar moet u op letten?
  • Wat levert goed inzicht in uw cijfers u op?

Heeft u na het kijken van het webinar nog onbeantwoorde vragen? Schroom dan niet en neem contact op met onze experts via het contactformulier op deze pagina. Wij helpen u namelijk graag verder!