Trivent aangesloten
bij Moore DRV

Trivent accountants & belastingadviseurs heeft zich aangesloten bij Moore DRV dat actief is in Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. Belangrijkste redenen voor de aansluiting zijn de arbeidsmarkt, kansen voor medewerkers, continuïteit en meerwaarde kunnen leveren aan cliënten. Een nieuwe naam is natuurlijk even wennen. Gelukkig staat hetzelfde team voor u klaar. Kom gerust langs voor een kop koffie!

Vestigingen

Nuenen

Collse Hoefdijk 16
5674 VK Nuenen

Waalwijk

Loeffstraat 109
5142 EP Waalwijk

Over de aansluiting

‘We willen goede mensen aan ons binden, zodat we een hoge kwaliteit van dienstverlening kunnen blijven garanderen aan onze cliënten. Die mensen willen we volop ontwikkelingskansen kunnen bieden.’ licht partner Frank Akkermans toe. ‘Ook willen we met een breder dienstenaanbod beter kunnen inspelen op de behoeften van onze cliënten’. Tevens was de opvolging binnen ons kantoor een reden om een partij te zoeken waar we ons bij konden aansluiten. Bij Moore DRV herkenden we een kwaliteitsgerichte én mensgerichte cultuur, plus de wensen om te investeren in onze regio.’

De vestigingen van Trivent in Den Bosch en Waalwijk worden binnenkort samengevoegd op een nieuwe locatie in Waalwijk. En sinds 3 april zijn alle medewerkers van Trivent Moore DRV’ers. Daarmee zijn nu 800 personen werkzaam bij Moore DRV, verdeeld over 14 vestigingen.

Waar staat Moore DRV voor?

Wij zijn ‘Moore DRV. Stilletjes één van de beste kantoren van Nederland’. Daarmee doen we de belofte aan cliënten en medewerkers dat wij willen uitblinken in cliënttevredenheid en kwaliteit voor ondernemers in het mkb. Want daar ligt onze passie: bij bedrijven die de ruggengraat van onze economie vormen en die zorgen voor het overgrote deel van onze werkgelegenheid. Familiebedrijven die zuinig zijn op hun bedrijf, op hun klanten en op hun mensen. Voor die ondernemers zetten wij ons als accountant én adviseur al ruim 100 jaar in. Wij noemen dat: Werken in de echte economie.

Werken bij Moore DRV

Werken bij Moore DRV betekent werken voor familiebedrijven. Voor ondernemers die zuinig zijn op hun bedrijf, op hun klanten en op hun mensen. Zijn dat de ondernemers waar jij voor wilt werken en wil jij daadwerkelijk resultaat zien van jouw harde werk? En werk je graag samen in een professioneel team, wil je continu verbeteren en ga je geen uitdaging uit de weg? Dan pas jij misschien wel perfect bij onze laagdrempelige organisatie die de ontwikkeling en het plezier van haar werknemers voorop stelt. Kijk snel op www.werkenbijmooredrv.nl.

Inloggen cliënten Trivent

Hieronder kunt u inloggen op CaseWare Cloud waarin u gewend bent samen te werken met Trivent accountants & belastingadviseurs.

CaseWare dossier

Login