Kennispartner Contacta.nl

Moore DRV is al jarenlang kennispartner van Contacta.nl in de Zeelandhallen in Goes. Als kennispartner van Contacta willen wij graag onze kennis delen. De juiste informatie en inzichten geven zodat een ondernemer goed onderbouwde beslissingen kan nemen. Wijzen op de kansen en op de risico’s. Daarvoor heeft Moore DRV veel kennis opgebouwd, én gezorgd voor een waardevol netwerk aan ‘kennissen’. Tijdens Contacta bieden wij ondernemers graag de gelegenheid om op onze stand verbinding te leggen met onze adviseurs en met onze kennissen.

Kennispartner van Contacta.nl

Als trouwe kennispartner van Contacta willen wij graag onze kennis delen. De juiste informatie en inzichten geven zodat een ondernemer goed onderbouwde beslissingen kan nemen. Wijzen op de kansen en op de risico’s. Daarvoor heeft Moore DRV veel kennis opgebouwd, én gezorgd voor een waardevol netwerk aan ‘kennissen’. Ieder jaar tijdens Contacta bieden wij ondernemers graag de gelegenheid om op onze stand verbinding te leggen met onze adviseurs en met onze kennissen.

Contacta.nl

Contacta.nl is dé jaarlijkse netwerkbeurs van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. Contacta.nl is een driedaagse beurs met meer dan 350 standhouders en 25.500 bezoekers. De business-to-business beurs vindt plaats bij de Zeelandhallen in Goes met een oppervlakte van 15.000 m2.