IT weerbaarheid
medewerkers & fraud
risk management

Vormen uw medewerkers een veiligheidsrisico?

Phishing kan steeds grotere gevolgen hebben op organisaties en komt meer en meer voor. Het begint met een frauduleuze e-mail die er op het eerste gezicht betrouwbaar uitziet. Gebruikers worden gemanipuleerd om vertrouwelijke gegevens te delen, meestal via vervalste websites. Soms wordt malware ook gedownload naar de computer (en netwerk) van de gebruiker. Het is daarom verstandig om bewustwordingscampagnes uit te voeren, bijvoorbeeld via online trainingen. Zo maakt u medewerkers weerbaarder tegen phishing e-mails en verbetert u de IT-beveiliging van uw organisatie!

Bewustwordingscampagnes via phishing mails

Onze bewustwordingscampagnes simuleren e-mailaanvallen om de weerbaarheid van werknemers te vergroten. Bovendien bevelen we automatisch gepersonaliseerde opleidingen aan voor elke medewerker, op basis van zijn of haar gedrag. Via statistieken krijgt u informatie, die de basis vormen voor de verdere security maatregelen en ontwikkeling van uw bedrijf.

De analyse wordt uitgevoerd zonder dat dit een risico vormt voor de gebruikers en uw IT-systemen. In de simulatie worden alleen e-mails en websites gebruikt. Een reeks verschillende templates met e-mails van Google, Office 365 en LinkedIn zijn standaard beschikbaar. Als alternatief kunnen wij e-mails op maat maken in de huisstijl van uw organisatie. Wij zetten uw e-mailcampagne(s) op en leveren vervolgens aanbevelingen op basis van gedetailleerde rapporten om de interne veiligheid te verbeteren door het bewustzijn te vergroten en werknemers voor te lichten.

 

Samenwerking Holm Security

We werken samen met Holm Security om u deze dienst aan te bieden. Zij helpen organisaties met het opsporen van kwetsbaarheden in ICT-infrastructuur en bij werknemers. Op die manier kunnen organisaties zich beter tegen hackers beschermen. Met zeer uitgebreide en doeltreffende scans en phishing-campagnes en met deskundig advies van specialisten, kunt u uw bedrijf veel veiliger maken.

 

Traject en tarieven

Een traject omvat 4 campagnes per jaar:

 • De 1e campagne als nulmeting om de actuele status te testen.
 • Een 2e en 3e campagne om het bewustzijn te vergroten en dit te vergelijken met de 1 en 2e  campagne.
 • De 4e campagne als afsluiting en het effect van de eerdere campagnes te meten. Het effectief zou positief moeten zijn omdat uw medewerkers nu zijn opgeleid om phishing mails te herkennen. Op termijn zijn dan enkel vervolgmailings nodig om het geheugen van uw medewerkers op te frissen of nieuwe medewerkers ook te trainen.

Bovendien krijgt u inzicht in de resultaten via online rapportages en geven we u advies. Ook kunt u dit traject uitbreiden met een vulnerability scan van uw IT omgeving.

4 x per jaar Phishing campagne inclusief online training, rapportages en adviesgesprek

€ 1.149,- < 100 users
€ 1.749,- < 250 users
Maatwerk > 250 users

Speciale aanbieding:

 • 6 vulnerability scans
 • 4 phishing campagnes met online training
 • 2 adviesgesprekken
AantalPrijs
< 100 IP adressen
< 5 webapplicaties
< 100 users
€ 1.799
voordeel € 499
< 250 IP adressen
< 10 webapplicaties
< 250 users
€ 2.999
voordeel € 749
> 250 IP adressenMaatwerk

Meer informatie over IT weerbaarheid van uw medewerkers?

Wilt u meer weten over IT-beveiliging en de risico’s van phishing? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Marco Utermark AA

Lid Raad van Bestuur, partner en accountant

Contactformulier

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *