Exact Globe consultant
inschakelen

Ondersteuning bij uw implementatie van Exact Globe+

Exact Globe is een krachtig ERP-systeem dat u als ondernemer kan helpen om uw financiële en operationele processen te stroomlijnen en te automatiseren. Het is een veelgebruikte, volledig te integreren bedrijfsoplossing en biedt daarmee bedrijven compleet inzicht in de financiële, operationele en logistieke processen. Het implementeren en onderhouden van Exact Globe vereist echter gespecialiseerde kennis en expertise. Dat is waar de Exact Globe consultant van pas komt. Wij bieden u deskundige ondersteuning met een team van ervaren consultants die in staat zijn om uw bedrijfsprocessen te analyseren, op maat gemaakte oplossingen te ontwerpen en implementaties te begeleiden. Zo weet u zeker dat uw bedrijfsprocessen soepel verlopen en u altijd de juiste inzichten heeft om op te sturen.

Wat is Exact Globe?

Exact Globe is een ERP (Enterprise Resource Planning) softwarepakket ontwikkeld door Exact Software. Het biedt bedrijven een complete en geïntegreerde oplossing voor het beheren van hun financiële, operationele en logistieke processen. Zo kunt u met Exact Globe uw boekhouding, facturatie, voorraadbeheer, inkoop, verkoop en projectadministratie centraal beheren en automatiseren. Het is een krachtig systeem dat u ondersteunt bij een efficiënte inrichting van bedrijfsprocessen en geeft inzicht in de presentaties van de organisaties.

Het gebruik van Exact Globe vereist wel enige kennis en expertise. Onze consultants ondersteunen u graag bij de implementatie en het gebruik van het systeem. Ook kunnen wij u ondersteunen met een Exact Globe cursus voor uw medewerkers zodat zij goed overweg leren gaan met het systeem.

 

Wat is het verschil tussen Exact Globe en Exact Online?

Online of in eigen beheer

Zowel Exact Globe als Exact Online zijn systemen van Exact Software. Exact Globe wordt op uw eigen servers geïnstalleerd en beheerd door uw eigen IT-afdeling of een externe IT-partner. U kunt de software ook in uw eigen private cloud draaien. Het grote voordeel hiervan is dat u beschikt over uw eigen data waarop u andere bronnen kunt aansluiten en waarmee u eigen rapportages kunt maken.
Exact Online daarentegen is een cloudgebaseerde ERP-oplossing die gehost wordt op de servers van Exact Software. Dit betekent dat het beheer volledig wordt gedaan door Exact Software en dat gebruikers via het internet toegang hebben tot het systeem.

Verschil in functionaliteiten

Een ander verschil tussen Exact Globe en Exact Online is dat Exact Globe meer functionaliteiten biedt dan Exact Online. Exact Globe heeft bijvoorbeeld meer mogelijkheden voor projectadministratie en productiebeheer dan Exact Online. Er is dus meer maatwerk mogelijk. Aan de andere kant heeft Exact Online een intuïtievere interface en biedt het meer mogelijkheden voor samenwerking en integratie met andere cloudgebaseerde oplossingen. Dit scheelt in gebruikersgemak en implementatie.

Voordelen van Exact Globe

 • U bedrijfsprocessen worden geautomatiseerd en geïntegreerd, waardoor u tijd bespaard.
 • U krijgt een compleet en overzichtelijk overzicht van de financiële, operationele en logistieke processen van uw bedrijf.
 • Exact Globe is schaalbaar en kan worden aangepast aan uw behoeften.
 • U heeft meer controle over uw bedrijfsprocessen en verlaagd het risico op fouten.
 • U kunt Exact Globe integreren met andere systemen en oplossingen, waardoor u uw processen verder kunt optimaliseren en automatiseren.
 • U bent volledige compliant, omdat u met Exact Globe aan de internationale wet- en regelgeving voldoet. Ook kan het helpen bij het voldoen aan regelgeving op het gebied van financiën, belastingen en rapportage.

Voor wie is Exact Globe interessant?

Exact Globe is met name interessant voor (internationale) bedrijven die complexere processen en koppelingen voor bovenstaande functionaliteiten willen vastleggen in één systeem. Hierbij is het ook mogelijk om bedrijfsspecifieke software te koppelen aan Exact Globe. Denk hierbij aan grotere handel- en productie bedrijven.

 

Wilt u goed van start met Exact Globe?

Dan helpen wij u graag bij:

 • Installatie van Exact Globe op uw eigen servers.
 • Implementatie van Exact Globe in uw processen.
 • Data conversie vanuit uw huidige pakket naar Exact Globe.
 • Cursus(sen) over Exact Globe aan uw medewerkers.
 • Inrichting van dashboards en rapportages op maat.

Meer informatie over Exact Globe?

Wilt u meer weten over Exact Globe en/of wilt u ondersteuning bij de implementatie of optimalisatie hiervan? Laat hier uw contactgegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Rutger Zwinkels

IT specialist

Contactformulier

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *