Moore DRV behaalde in 2022 een omzet van € 70,1 miljoen en een groei van 8,9 procent. Verschillende factoren droegen bij aan de groei. Een succesvolle wervingscampagne zorgde voor meer medewerkers in vrijwel alle praktijken. Mede daardoor kon de audit & assurance praktijk met 15% groeien. Verder zijn werkprocessen nog verder geautomatiseerd waardoor ruimte ontstond voor advies. De adviesomzet nam ook daadwerkelijk toe (+ 9,9 procent). Verder is er ‘gewoon hard gewerkt’, staat te lezen in het Jaarverslag 2022.

Voorzitter Michael Bick schetst in zijn voorwoord een organisatie die volop in beweging is en groeit en waar tegelijkertijd veel saamhorigheid heerst. Dat werd extra duidelijk tijdens het uitgebreid vieren van het 100-jarig bestaan in 2022, waar hij met een grote glimlach aan terugdenkt. Hij benoemt de versterking van het kwaliteitshuis, de groei van het aantal medewerkers en de verdere automatisering van processen als belangrijke ontwikkelingen.

‘Door processen en werkzaamheden steeds verder te automatiseren beogen we meer werk met minder mensen te verrichten. Het zorgt er vooral ook voor dat we het werk voor iedereen uitdagend en leuk kunnen houden en elk individu volop kansen en ondersteuning kunnen bieden om een carrière precies de gewenste invulling te geven.’ Ook stelt hij de versterkte beweging naar maatschappelijk verantwoord ondernemen door zowel Moore DRV als cliënten aan de orde.

Moore DRV blijft de komende jaren flink investeren in goed werkgeverschap en het efficiënter maken van de interne organisatie om het werken bij Moore DRV nog aantrekkelijker te maken. De sociale ambitie krijgt vorm en Moore DRV legt dit jaar de nadruk op gelijkheid en diversiteit. Het aantrekkelijker maken van topposities voor vrouwen is een prioriteit voor bestuursvoorzitter Bick. Zijn verwachting voor de komende jaren is dat Moore DRV haar positie in Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland zal versterken en zal doorgroeien naar een omzet van € 100 miljoen. Met de aansluiting van Trivent eerder dit jaar, is daarmee een eerste stap gezet.

Moore DRV heeft inmiddels 14 vestigingen. Inclusief tijdelijke medewerkers zoals stagiair(e)s en werkstudenten werken er ruim 800 personen.

Jaarverslag 2022

Geschreven door:

Manager marketing en communicatie Mariëlle Meulensteen

Mariëlle Meulensteen

Manager marketing & communicatie